Arturia Minibrute 2S Travel SET

Sintetizatoare | Cod produs: MINIBRUTE-2S-SET | ID: 312894

Arturia Minibrute 2S Travel SET

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

PICTURA PRINCIPALA A SETULUI ESTE ILUSTRAT! - Un set de piese diferite pentru un preț redus. Mai devreme sau mai târziu veți avea nevoie de mai multe. Dacă alegeți să le cumpărați acum, veți economisi bani și timp, precum și nu mai este nevoie să vă ocupați mai târziu.

Parametrii și specificații

Număr de clape

25

Tipul tastaturii

Touch Sensitive with Aftertouch

Polifonie

1

Intrări

CV, MIDI IN

Ieşiri

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Secventer

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Nu

Poate functiona pe baterii

Nu

USB to Host

Da

Dimensiune clape

Standard

Adaptor inclus

Da

Ţara de fabricaţie

China

Produse în set

1 x

Arturia Minibrute 2S

Arturia Minibrute 2S

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Sintetizatorul care a lansat revoluția analogică la prețuri accesibile este renăscut ca un sentiment de dependență pas cu pas, cu capabilități modulare imense. O evoluție captivantă în povestea MiniBrute, MiniBrute 2S rămâne adevărat în puterea de formare a sunetului originalului iconic, adăugând noi caracteristici și posibilități noi. Combinând cele mai bune elemente ale unui sintetizator analogic cu un sequencer pas cu pas intuitiv și o arhitectură semi-modulară interesantă, MiniBrute 2S a fost inspirată. Parametrii săi sunt clar proiectați și creează un sunet plin de personalitate și atitudine. Sezonul său cu mai multe șabloane, triple-strat, cu 64 de etape oferă noi modalități interesante de a crea muzică, dar scoate durerea din programarea modelului. Un sintetic serios independent, MiniBrute 2S, poate fi de asemenea mărit prin utilizarea patch-bay-ului extins și devine centrul sistemului dvs. modular. Conectați-vă la un RackBrute și păstrați întreaga dvs. colecție într-un ecosistem elegant și robust Eurorack. O sinteză analogică analogică, o legătură esențială cu lumea modulară și un instrument care va crește cu voi. MiniBrute 2S vă va ajuta să creați sunete pe care nimeni nu le-a mai auzit vreodată. Un puternic sintax autonom, MiniBrute 2S vă oferă controlul hands-on, permițându-vă să creați sunete unice care vă vor distinge de mulțime. Nu este nimic destul de asemănătoare cu senzația de a auzi sunetul viu în mâinile tale; cântând pe măsură ce vă ajustați formele de undă VCO; mârâind când te plimbi cu LFO; și țipând în timp ce împingeți filtrul Steiner-Parker. Prin programarea organică cu posibilități aproape infinite, MiniBrute 2S deschide un univers interesant de sunet pe care să-l explorați. Mai mult decât suma părților sale, MiniBrute 2S ia tot ceea ce știi despre synths și o transformă cu susul în jos, permițându-vă să rescrieți regulile. Dispunând de o matrice completă de modulație cu zeci de surse și destinații la dispoziția dumneavoastră, puteți începe să vă reluați căile de semnal pentru a crea sunete cu adevărat incitante care nu au mai fost auzite înainte.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

RackBrute 6U este un caz Eurorack all-inclusive, care asigură securitatea totală a modulelor dvs. și o practică maximă în toate condițiile de utilizare. Configurația sa multiplă și alimentarea cu energie inclusă fac din el soluția adevărată de specialitate. RackBrute 6U vă oferă 176 CP pentru a stoca și a vă asigura colecția dvs. de invidiat de module Eurorack într-un șasiu aluminiu veșnic, dar ușor, flancat de două panouri din lemn. Odată ce ați fost blocat și încărcat, configurația dvs. modulară va arăta și se va simți ca un monolit, dar mai flexibil ca oricând datorită sistemului de fixare a legăturii și a mânerului cuplat. Când vă aflați în mișcare, va face transportul echipamentului dvs. modular o plimbare în parc. Când vă aflați în poziție, vă va permite să vă organizați centrul de comandă așa cum doriți. Modulele nu trăiesc doar pe dragoste, iar RackBrute 6U păstrează totul în viață cu sursa de alimentare + 12V / -12V / + 5V. Când trebuie să vă ocupați de ore întregi, este mai bine să fiți bine pregătiți și să aveți o viziune clară asupra împrejurimilor. Din acest motiv, am dezvoltat sistemul Link, un sistem de prindere convenabil și ușor de utilizat, care vă permite să orientați mânerul dedicat astfel încât să puteți oferi modularului poziția cea mai avantajoasă din punct de vedere tactic. Indiferent dacă ești predispus, prăznuit sau în picioare, RackBrute 6U va fi mereu în căutarea, pregătit pentru comenzi. Trupele nu sunt nimic dacă nu sunt hrănite în mod corespunzător. Nici o problema, RackBrute 6U nu este doar o cutie. Acesta include o sursă formidabilă + 12V / -12V / + 5V, asigurând puterea dvs. de foc până la 1600mA. Aceasta este cuplată cu o șină de putere militară cu 32 sloturi disponibile, inclusiv o tehnologie avansată de filtrare a zgomotului care garantează condiții optime.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Geantă de transport. Caracteristici: Proiectat pentru sintetizatoarele RackBrute și MiniBrute 2. Pungă de căptușire de înaltă calitate. Compartiment extern pentru adaptoare și controlere mici. Curelușă de umăr foarte rezistentă. Permite accesul RackBrute Handle. Dimensiuni: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Greutate: 2,27 kg.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Arturia Minibrute 2S Travel SET sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2S Travel SET
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză