Arturia Minibrute 2 Travel SET

Sintetizatoare | Cod produs: MINIBRUTE-2-SET | ID: 312893

Arturia Minibrute 2 Travel SET

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

PICTURA PRINCIPALA A SETULUI ESTE ILUSTRAT! - Un set de piese diferite pentru un preț redus. Mai devreme sau mai târziu veți avea nevoie de mai multe. Dacă alegeți să le cumpărați acum, veți economisi bani și timp, precum și nu mai este nevoie să vă ocupați mai târziu.

Parametrii și specificații

Număr de clape

25

Tipul tastaturii

Touch Sensitive with Aftertouch

Polifonie

1

Intrări

CV, MIDI IN

Ieşiri

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Secventer

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Nu

Poate functiona pe baterii

Nu

USB to Host

Da

Dimensiune clape

Standard

Adaptor inclus

Da

Ţara de fabricaţie

China

Produse în set

1 x

Arturia Minibrute 2

Arturia Minibrute 2

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

MiniBrute 2 a evoluat de la monosynth-ul legendar care a revoluționat scena analogică cu formele de undă mixabile, filtrul Steiner-Parker și Brute Factor. Acum, cu arhitectura semi-modulară, puteți să vă îmbinați genomul și să vă extindeți puterea brută în lumea modulară Eurorack. Născut din linia predecesorului său, MiniBrute 2 este un sintet adaptabil, dinamic, cu arhitectură semi-modulară și o conectivitate uriașă. Aceasta este evoluția sintetică. De la cele mai vechi instrumente electronice, sintetizatorii au extins și îmbunătățit posibilitățile disponibile pentru muzicieni. Ne-am hotărât nu numai să aplicăm această mantra sunetului noului nostru instrument, ci și sintetizatorului. MiniBrute 2 sa născut! Un sintetizator care ar suna uriaș și totuși să fie compact, autonom și versatil. Un instrument care ar fi atât cuprinzător, cât și evolutiv. MiniBrute 2 scapă deoparte convențiile, în termeni de sunet, trăsături și preconcepții despre ce ar trebui să fie un sinteh. MiniBrute 2 nu are nimic de ascuns. Uitați-vă la panoul frontal al acestuia, pentru a vă familiariza. Veți observa oscilatoarele brute acum, iconicul Steiner-Parker, și butonul Brute Factor care provoacă șocul, care a devenit elementul de semnal Arturia synth pentru mulți fani. Privind un pic mai departe, dincolo de sursele obișnuite de modulare și controale, veți observa câteva trăsături interesante și neașteptate: un al doilea VCO; un al doilea LFO; noi posibilități de modulare a frecvențelor VCO și Filtrelor; modifiers legate de destinații de modulare; un plic nou, loopable AD. Odată amăgit, această fiară mică va dezvălui întreaga gamă de vocalizări ale sale, printre care se vorbește de conduceri violente și de secvențe de piercing, precum și de tampoane netede și basul purtător. Datorită blocului masiv CV / Gateway patch, veți putea să reinventați și să vă restructurați MiniBrute 2 în orice moment. Sintehul este semi-modular, chiar dacă nu există legături între patch-uri și fiecare dintre caracteristicile sale a fost deja inteligent, inspirat. Dacă doriți să începeți disecarea sunetului și experimentarea, veți găsi acces direct, 100% sigur la codul genetic al lui MiniBrute 2 din partea dreaptă a panoului frontal al acestuia. Modularea metalizatorului se calculează la un impuls audio? Având plicul AD care afectează propria decădere pentru ao face mai clară? Care afectează suma VCO1 FM cu LFO? Ai idee. Posibilitățile sunt practic nelimitate, și cu atât mai mult dacă aveți echipamentul îmbunătățit CV / Gate și modulele Eurorack pentru a primi bun venit în pachet.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

RackBrute 6U este un caz Eurorack all-inclusive, care asigură securitatea totală a modulelor dvs. și o practică maximă în toate condițiile de utilizare. Configurația sa multiplă și alimentarea cu energie inclusă fac din el soluția adevărată de specialitate. RackBrute 6U vă oferă 176 CP pentru a stoca și a vă asigura colecția dvs. de invidiat de module Eurorack într-un șasiu aluminiu veșnic, dar ușor, flancat de două panouri din lemn. Odată ce ați fost blocat și încărcat, configurația dvs. modulară va arăta și se va simți ca un monolit, dar mai flexibil ca oricând datorită sistemului de fixare a legăturii și a mânerului cuplat. Când vă aflați în mișcare, va face transportul echipamentului dvs. modular o plimbare în parc. Când vă aflați în poziție, vă va permite să vă organizați centrul de comandă așa cum doriți. Modulele nu trăiesc doar pe dragoste, iar RackBrute 6U păstrează totul în viață cu sursa de alimentare + 12V / -12V / + 5V. Când trebuie să vă ocupați de ore întregi, este mai bine să fiți bine pregătiți și să aveți o viziune clară asupra împrejurimilor. Din acest motiv, am dezvoltat sistemul Link, un sistem de prindere convenabil și ușor de utilizat, care vă permite să orientați mânerul dedicat astfel încât să puteți oferi modularului poziția cea mai avantajoasă din punct de vedere tactic. Indiferent dacă ești predispus, prăznuit sau în picioare, RackBrute 6U va fi mereu în căutarea, pregătit pentru comenzi. Trupele nu sunt nimic dacă nu sunt hrănite în mod corespunzător. Nici o problema, RackBrute 6U nu este doar o cutie. Acesta include o sursă formidabilă + 12V / -12V / + 5V, asigurând puterea dvs. de foc până la 1600mA. Aceasta este cuplată cu o șină de putere militară cu 32 sloturi disponibile, inclusiv o tehnologie avansată de filtrare a zgomotului care garantează condiții optime.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Geantă de transport. Caracteristici: Proiectat pentru sintetizatoarele RackBrute și MiniBrute 2. Pungă de căptușire de înaltă calitate. Compartiment extern pentru adaptoare și controlere mici. Curelușă de umăr foarte rezistentă. Permite accesul RackBrute Handle. Dimensiuni: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Greutate: 2,27 kg.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Arturia Minibrute 2 Travel SET sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2 Travel SET
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză