AKG WMS 40 MINI Instrumental Set 2

Echipamente fără fir pentru chitară și bas | Cod produs: WMS40MINI-INS-SET2 | ID: 233822

AKG WMS 40 MINI Instrumental Set 2

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect instrumentului.

Parametrii și specificații

Adaptor inclus

Da

Ţara de fabricaţie

China

Produse în set

1 x

AKG WMS40 Mini Instrumental ISM1

AKG WMS40 Mini Instrumental ISM1

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Sistem wireless de la seria WMS40, care este o soluție wireless reală și oferă un sunet clar de cristal. Puneți-o în mișcare într-o secundă, este soluția optimă wireless pentru stadioane mici, cluburi, locuri de cult, hoteluri și săli de sport și funcționează la frecvența de 863,100 MHz. Acesta include un receptor staționar SR40 Mini, un emițător de buzunar PT40 Mini și un cablu de instrumente MKG L cu mini XLR și o mufă de 6,3 mm. Receptorul are trei LED-uri de stare care indică starea pornit / oprit, puterea semnalului recepționat (RF OK) și clipul audio (AF CLIP). Oferă un control al volumului și un comutator de pornire / oprire fără zgomot pentru a proteja difuzoarele conectate, precum și o ieșire echilibrată prin conector jack de 6,3 mm. Modulul de alimentare cu comutare furnizat funcționează pe orice tensiune AC de la 110 la 240VAC și include adaptoare UE, UK și SUA. Transmițătorul de buzunar este echipat cu un conector audio profesionist mini XLR, care face compatibil corpul cu toate tipurile de chitare, basuri, pickup-uri instrumentale și căști. Acesta oferă un control al amplificării pentru reglarea perfectă a volumului de intrare și a unui comutator silențios on / off / mute. Caracteristica stand-out este durata lungă de viață a bateriei de 30 de ore pe o singură baterie AA.

1 x

AKG C111-LP

AKG C111-LP

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Microfon cu cârlig ușor de înaltă performanță, ideal pentru prezentări și aplicații de teatru. Construcția și designul ultra-ușor din oțel inoxidabil asigură robustețea și fiabilitatea, permițând în același timp reglarea perfectă și potrivirea oricărui difuzor sau interpret. Explozia neconfundată și colorată a pielii nu va distrage atenția de la ceea ce contează cel mai mult - spectacolul. Miezul și flexibilitatea brațului permit în plus reglarea individuală și ușurința de utilizare. Cu o greutate uluitoare de 7g, microfonul este confortabil de purtat chiar și în timpul celor mai lungi performanțe. Livrat cu husă de transport, parbriz și clemă de cablu, este potrivit pentru toate transmițătoarele de buzunar AKG.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul AKG WMS 40 MINI Instrumental Set 2 sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | AKG WMS 40 MINI Instrumental Set 2
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză