Zoom H1n

Recordere portabile | Cod produs: H1N | ID: 257932

Zoom H1n

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Zoom H1n
Zoom APH-1n

Zoom H1n

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Generația următoare a modelului cel mai bine vândut al lui Zoom revigorează conceptul de operare simplă și introduce câteva funcții noi de redare și control îmbunătățite. Datorită construirii durabile și microfonelor stereo de înaltă calitate, plus tonere și generatoare de ardei, producătorii de filme DSLR se vor bucura să-l folosească pe teren. Un ecran grafic LCD, butoane de comandă cu o singură atingere și meniuri localizate facilitează înregistrarea rapidă a ideilor de melodii, a materialelor audio pentru proiecte de film, prelegeri sau întâlniri, interviuri cu podcasturi și multe altele. Caracteristici: Microfoane condensatoare de înaltă calitate X / Y pentru înregistrare stereo cristal flexibilă, afișaj LCD de înaltă performanță și butoane noi cu buton unic, meniu utilizator multi-lingvistic acceptă limbile germană, chineză, japoneză, franceză și spaniolă. Limitatorul avansat permite înregistrarea fără distorsiuni până la 120 dB SPL. Interfață audio opțională: compatibilă cu clasa USB. Realizat de 2 baterii AAA pentru o durată de utilizare de până la 10 ore. Adaptor AC opțional Zoom AD-17 pentru alimentare continuă (nu este inclus). Controlul vitezei de redare și redarea AB repetată. Funcția Stereo Bounce pentru reluarea sunetelor noi peste sunetul existent. Funcții de auto-înregistrare, pre-înregistrare și de auto-timp. Suportă înregistrarea în WAV 16 și 24 biți la 44,1, 48 sau 96 kHz sau MP3. Built-in difuzor mono: 500 mW 8Ω. ⅛ "intrare mini telefon jack / intrare linie. Include licența pentru Cubase LE și WaveLab LE.

Parametrii și specificații

Mediu de înregistrare

Număr de microfoane

2

Număr canale de înregistrare

2

Număr de intrări pentru microfon / linie

1

Adaptor inclus

Nu

Încărcător tip

Pachetul conține

Ţara de fabricaţie

China

Cumpărați Zoom H1n în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 10 recenzii utilizator:

4,79

Dețineți produsul Zoom H1n sau ați avut ocazia să îl încercați?

PAVEL I.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
12-03-2020

deocamdata dupa primele teste produsul este peste asteptari. vor umr ateste la aevenimente si voi reveni cu un alt review.

Diac R.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
19-03-2019

Peste asteptari.Mic(mai mic decat parea in clipuri), robust, bine finisat, usor si placut la aingere.Functii multe si utile, calitate foarte ridicata(am si un H5 iar la calitate e tot pe acolo).Functia de limiter isi face treaba foarte bine.Pentru atasare pe DSLR e mai practic decat fratii mai mari si mai butucanosi.Recomand, un produs profesional.

Tibor M.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
09-12-2019

Persze nem szeretnék elhamarkodottan értékelni, egyszeri éles bevetés után. Klub koncertet rögzítettem vele, a mikrofon hangot a fényképezőgépre is átvittem, így az eszköz és a foto masina hangját is össze tudom vetni. Figyelni kell nagyon, hogy a kimenet mennyire legyen beállítva, hogy a fényképezőgépen ne legyen torz a rögzített hang. Óvatosságból eleve alacsonyabb szintet állítottam be a felvételhez a mikrofonon, a mikrofon hang kimenete kb 50%-on volt. Hangos zenei koncert volt, ezért voltam óvatosabb (meg még tapasztalat sincs). A felvétel jól sikerült, a H1n rögzített hangja jobb lett valamivel mint a fényképező gépé (NIKON P7800, amin a mikrofon érzékenység közepesre volt állítva). A hangosítás jó volt, de nem remek, ez is kijött a felvételen (inkább hangos volt, mint jó minőségű). Azért a basszusok is átjöttek, de kell még gyakorlat nekem is. Köszi, ha elolvastad :-)

Peter D.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
08-07-2019

Tökéletesen hozza amit elvártam. Szebb, masszívabb, profibb kialakítású az elődmodellnél. Öröm vele dolgozni.

Tibor M.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
10-06-2019

Egy ismerös ajánlotta,aki ennek a modellnek az elődjét használja.Kaptam tőle pár instrukciót,így gyorsan belejöttem a használatába.Maximálisan elégedett vagyok az eszközzel,sokrétűen tudom használni,akár videó,akár zene felvételéhez.Ha most kéne döntenem,újra ilyet vennék!

© 2004-2020 Muziker | Zoom H1n
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză