Yamaha P-125WH

Piane de scenă | Cod produs: P-125WH | ID: 270029

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Yamaha P-125WH
Yamaha L-125WH
Yamaha LP-1WH

Yamaha P-125WH

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Yamaha P-125 este un pian digital compact care combină performanța de pian incredibilă cu un design minimalist prietenos. Cu ușurință portabil și extrem de accesibil, acest instrument vă permite să experimentați bucuria de a juca pianul în condițiile dumneavoastră. Bazându-se pe marele succes al predecesorului său, modelul P-125 vine cu mai multe caracteristici care vă ajută să vă dezvoltați cu muzica. Produce sunetul dinamic, de înaltă calitate și răspunsul natural la atingerea pianului așteptat de la pianele Yamaha, menținând în același timp o amprentă elegantă și subțire. Designul modest al modelului P-125 a fost creat în spiritul accesibilității utilizatorilor. Cu scopul de a fi cât mai ușor de utilizat și mai accesibil, fiecare element al lui P-125 este proiectat pentru a ajuta jucătorul să-și concentreze atenția asupra jocului. Reflectarea minimă a luminii suprafeței sale continue și designul subtipărit al difuzoarelor toate funcționează pentru a realiza colectiv o finisare frumoasă și elegantă. Motorul unic Pure CF Sound Engine al companiei Yamaha este rezultatul a peste un secol de artă de pian acustică combinată cu tehnologie de ultimă oră și expertiză. Yamaha este liderul în industria tehnologiei digitale de pian și puteți auzi acest lucru în sunetul pianelor digitale care utilizează motorul Pure CF. P-125 include sunetul renumitului pian al concertelor Yamaha CFIIIS 9 'și este reprodus cu fidelitate, permițând o dinamică incredibilă și expresivitate, făcând pianele digitale Pure CF echipate cu numele Yamaha. Tastatura cu pian cu 88 de taste standard (GHS) oferă o atingere mai grea în partea inferioară și atingerea mai ușoară în capătul superior și este similară cu pianul acustic. Sistemul îmbunătățit de difuzoare cu două căi produce un sunet de pian expansiv în direcții ascendente și descendente. Acest lucru permite jucătorului să se bucure de un câmp de sunet bogat ca și cum ați fi așezat în fața unui pian acustic. Noua caracteristică "EQ de masă" permite jucătorului să mențină acustica optimă, deci chiar dacă jucați pe o suprafață tare și plată, puteți obține cel mai bun sunet posibil. Finisare: alb.

Parametrii și specificații

Culoare

Alb

Culoarea producătorului

White

Finisaj

Mate

Număr de clape

88

Claviatură

Hammer, Plastic

Keyboard Technology

Graded Hammer Standard (GHS)

Keyboard Finish

Smooth

Număr de sunete

24

Polifonie

192

Acompaniament

Nu

Putere

14 W

Intrări

Footswitch

Ieşiri

2x Headphone Jack 6,3mm TRS, 2x Jack 6,3mm TRS

Adaptor inclus

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Nu

USB to Host

Da

Pachetul conține

Adapter, Music Stand, Pedal

Greutate

12 kg

Power (Watt)

14

Ţara de fabricaţie

China

Cumpărați Yamaha P-125WH în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

5

Dețineți produsul Yamaha P-125WH sau ați avut ocazia să îl încercați?

martina T.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
03-04-2019

Toto piano jsme vybrali po dohodě s paní učitelkou ZUŠ, takže splňuje veškeré nároky pro výuku hraní na klavír. Jako rodič jsem ocenila možnost ztlumení zvuku. Děti mají ze začátku tendenci do kláves více bouchat, takže i do panelákového bytu ideální.

© 2004-2019 Muziker | Yamaha P-125WH
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză