Turbosound TFX122M-AN

Monitoare de scenă active | Cod produs: TFX122M-AN-EU | ID: 308136

Turbosound TFX122M-AN

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Sistem de difuzoare cu 12 canale, de 1100 Watt, care este ideal pentru o gamă largă de aplicații portabile de vorbire și de amplificare a sunetului muzical. Proiectat pentru a lucra individual fără un controler, TFX122M-AN oferă o performanță optimă pentru monitorizarea pană și este opțiune excepțională pentru aplicațiile FOH, sidefill și linia de întârziere.

TURBOSOUND este recunoscut în întreaga lume pentru proiectarea și construirea unora dintre cele mai iconice difuzoare și subwoofere. Luăm grijă și mandrie meticuloasă pentru menținerea acestei reputații prin utilizarea doar a driver-ilor concepute special pentru fiecare aplicație - ceea ce ne distinge de competiție. Difuzorul TFX122M-AN dispune de un driver de înaltă frecvență de 12 ", cu bobină de voce mică, pentru îmbunătățirea răspunsului tranzitoriu, și un driver de compresie de înaltă frecvență cu tambur de titan de 1".

Echipat cu un amplificator de putere KLARK TEKNIK Class-D foarte eficient și ușor, TFX122M-AN oferă o impresionantă putere de ieșire de 1.100 W într-un pachet foarte portabil și ușor. Amplificarea clasa D face toate diferențele, oferind cea mai bună eficiență energetică și eliminând necesitatea unor surse de alimentare grele și a unor chiuvete mari.

Un grad ridicat de control asupra performanței sistemului de difuzoare este gestionat de un procesor de semnal digital KLARK TEKNIK (DSP) sofisticat, dar ușor de utilizat, care oferă un EQ dinamic și o limitare transparentă pentru cea mai mare pumn și definiție la niveluri ridicate de ieșire - pe termen lung.

Conectivitatea ULTRANET este asigurată de două conectori etherCON de blocare. Până la 16 canale independente de date audio digitale pe 24 biți și date de control sunt transmise printr-un singur cablu CAT5 între dispozitive digitale compatibile - inclusiv mixere, cutii de fază I / O, difuzoare de putere și sisteme de monitorizare personale. Căutarea simplificată a cablurilor și ușurința de configurare se traduc direct în timpul memorat în timpul instalării.

Pe panoul din spate al modulului amplificator, afișajul LCD al interfeței utilizator și codificatorul rotativ unic oferă acces intuitiv la: compensarea poziției, controlul EQ al utilizatorului, integrarea subwooferului și caracteristicile de rutare a semnalului. În plus față de intrarea XLR echilibrată, este prevăzută o ieșire XLR pentru difuzoare mai active cu lanțuri de lanț sau pentru utilizarea cu subwoofere active. Un port USB de pe placă oferă acces pentru controlul la distanță al telefonului TFX122M-AN printr-un descărcări gratuite de software pentru PC descărcate de la turbosound.com - precum și actualizări ușoare ale firmware-ului DSP.

Finisată într-o vopsea neagră semi-mată foarte durabilă, dulapul este construit din placaj de 15 mm cu obrații din fibră de sticlă întărită din fibră de sticlă și o grilaj din oțel perforat, acoperit cu pulbere, acoperit cu spumă reticulată. Modelul TFX122M-AN include o priză de montare convenabilă pentru utilizarea cu stâlpi de 35 mm / suporturi pentru difuzoare pentru a optimiza acoperirea și un mâner durabil pentru transportul facil. Design-ul redus al profilului TFX122M-AN oferă o linie de vizibilitate îmbunătățită a audienței pentru o integrare perfectă în orice aplicație.

Conceput pentru a oferi performanțe excepționale și neobișnuite pe scena muzicalilor care călătoresc, case de cult, facilități de banchet, cluburi de noapte - și o serie de alte locuri, TFX122M-AN de 1100 W oferă o calitate a calității turului într-un sistem difuzor scalabil care este suprem portabil și versatil.

 • LF driver size: 12" low mass voice coil driver
 • HF driver size: 1" titanium dome compression driver
 • Frequency range: 75 Hz - 18 kHz, 68 Hz – 20 kHz
 • Max output power: 1100 W Class D
 • Amplifier Protection
 • Inputs: 1 x XLR/6,3 mm jack combo
 • Output: 1 x XLR
 • Max SPL (peak): 125 dB
 • Horizontal coverage angle: 60°
 • Vertical coverage angle: 40°
 • Power supply: 220-240V, 50 / 60Hz, T 4 H 250V
 • Power consumption@ 1/8 max power: 140 W
 • Construction: 15 mm plywood
 • Dimensions: 302,30 x 452 x 505 mm
 • Weight: 16,90 kg
 • Colour: Black

Parametrii și specificații

Putere

1100 W

Tip

2 Bandwidth

Putere RMS

550 W

Difuzoare

1x 12 "

Difuzor înalte

1"

USB

Da

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

5

Dețineți produsul Turbosound TFX122M-AN sau ați avut ocazia să îl încercați?

Gabriel V.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
30-10-2019

Vynikajúca kvalita ,velmi som spokojný..oplatilo sa čakat doporučujem každému kto chce kúpit kvalitný odposluch :) turbosound je kvalita za vynikajúcu cenu čo ma muziker .Dakujem vám :)

© 2004-2019 Muziker | Turbosound TFX122M-AN
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză