ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp

Efecte pentru chitare acustice | Cod produs: TONEWOODAMP | ID: 306398

ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Preamplificator și efect pentru chitara acustică. Cu o instalare simplă, rapidă și inofensivă, ToneWoodAmp se atașează magic pe partea din spate a chitării acustice folosind magneți, permițându-vă să adăugați diferite efecte NEPLUGGATE - NU AMP REQUIRED, cu efectele emise natural și organic din corpul chitării. Asemănător cu modul în care corzile încurajează chitara să producă sunet, ToneWoodAmp excitează spatele instrumentului, producând unde sonore de efecte cum ar fi reverb, ecou, întârziere, tremolo și multe altele, care interacționează cu sunetul natural al chitării în sine. ToneWoodAmp este, de asemenea, un procesor cu mai multe efecte pe care îl puteți conecta cu orice sistem Amp / PA și este, de asemenea, o interfață iDevice care vă permite să experimentați aplicații audio și MIDI. ToneWoodAmp oferă cea mai nouă și mai unică experiență de chitară acustică, fără a avea nevoie de un amplificator! Îmbunătățește sunetul natural al oricărei chitări acustice, adaugă adâncimea, textura și efectele și creează un sunet surround unic care nu a mai fost experimentat de chitaristi acustici. Dacă doriți să experimenteze mai multe efecte și alte instrumente interesante, puteți utiliza ToneWoodAmp cu un iDevice și încercați aplicațiile preferate, inclusiv efecte de chitară, instrumente MIDI și multe altele.

Parametrii și specificații

Ţara de fabricaţie

China

  • Inputs and outputs: Input: 1 x 6,3 mm jack (from guitar). Output: 1 x 6,3 mm (to amp or PA). 3,5 mm jack TRRS I/O for iDevice (and other devices).
  • Effects: Built-in 8 effects: 3 types of Reverb, Delay, Tremolo/Delay, Leslie style Tremolo, Auto-Wah and Overdrive.
  • Effect parameters: each effect has three parameters. For example, the delay/echo effect has the following: Speed, Feedback and Reverb.
  • Save/recall of effect settings: there are 10 memory locations for each effect where you can store/recall favorite effect settings.
  • Power: 3 AA batteries hold for an average of 8 hours.
  • Colour: Black

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp sau ați avut ocazia să îl încercați?

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | ToneWoodAmp MultiFX Acoustic Preamp
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză