Shure SE425-V+BT2-EFS

Căști In-Ear standard | Cod produs: SE425-V+BT2-EFS | ID: 331667

Shure SE425-V+BT2-EFS

Shure SE425-V+BT2-EFS

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Căști izolatoare fonice izolate de sunet de Shure. Căștile izolatoare de sunet Shure, construite cu boxe de armătură echilibrate, oferă o scenă de sunet detaliată, fără zgomot exterior. Căștile puternice și elegante Shure SE sunt dotate cu un cablu detașabil, adaptoare, carcasă durabilă și mâneci izolatoare de sunet interschimbabile pentru o potrivire confortabilă și personalizată.

Pune-ți urechile în mod bun. Driverele duale înseamnă că un tweeter și un woofer dedicat funcționează în tandem pentru a-ți face pieptul și gâdilarea capului, în timp ce tehnologia de izolare fonică exclude toată lumea și tot ceea ce te înconjoară. Rămâi mai aproape de muzică, pentru că toată lumea tocmai a devenit scena ta.

Audio imersiv

Dețineți-vă spațiul audio cu un design izolant de sunet care elimină zgomotul și vă păstrează experiența curată. Este modul corect de a asculta și singurul mod de a auzi cu adevărat.

Fă-te comod

Un set complet de mâneci personalizate vă face căștile unice. Pune-te la sesiuni de ascultare maraton cu audio care se simte mai bine și rămâne în siguranță pe loc.

Ia-o pe drum

Toate componentele și cablurile premium sunt destinate să reziste la uzură profesională, la nivel de performanță. Vedeți din ce ne-am făcut.

Unul pentru toti

SE425 include cabluri pentru Bluetooth, Apple iOS și Android, cu opțiuni pentru conectivitatea profesională de monitorizare. Setul dvs. unic de căști se potrivește fiecărei situații.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Shure SE425-V+BT2-EFS sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | Shure SE425-V+BT2-EFS
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză