Nektar Impact-LX49-Plus

Claviaturi MIDI max. 49 clape | Cod produs: IMPACT-LX49-PLUS | ID: 263847

Nektar Impact-LX49-Plus

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Controlerele MIDI Impact LX49 + și LX61 + USB sunt împachetate cu un control inteligent și expresiv de performanță, care nu este disponibil chiar și pentru multe produse premium. Ai vrut vreodată un controler care să se conecteze automat la DAW? Impact LX + face exact asta. Nektar DAW Integration personalizat pentru Bitwig, Cubase, Digital Performer, FL Studio, GarageBand, Logic, Nuendo, Reaper, Reason, Sonar și Studio One ia impactul LX + în afara funcționalității oferite de o tastatură USB MIDI. Cu Impact LX + munca grea este făcută, astfel încât să vă puteți concentra asupra creativității. Tastatura sensibilă la viteza de 49 sau 61 este o acțiune de sinteză cu o tensiune medie. Cheile full-size, în stil pian, sunt acoperite pentru a proteja împotriva murdăriei și a prafului, completând în același timp și designul Impact LX +. Cu 4 curbe de viteză crescând treptat în dinamică, există o alegere pentru orice stil de joc. Dacă nu aveți nevoie de viteză, 3 niveluri de viteză fixă ​​asigură o ieșire consecventă. Butoanele Octave și transpunere, precum și roțile de îndoire și roți de modulare sunt la îndemână, astfel încât puteți deplasa rapid tastatura în sus sau în jos, după cum este necesar, sau puteți aplica o articulație suplimentară cu roțile. Nouă faderuri de 30 mm, 9 butoane MIDI și 8 codificatoare se află în centrul panoului de control Impact LX +. Fiecare control este complet programabil pentru a trimite orice mesaj MIDI CC pentru utilizarea cu produse hardware sau software MIDI. Utilizate cu integrarea Nektar DAW, comenzile își iau o viață proprie, oferind un control flexibil DAW pre-mapat, oferindu-vă cele mai bune rezultate din ambele lumi. Setările de control pot fi stocate în oricare dintre presetările 5 Impact LX + pentru a fi recuperate în orice moment. Și dacă comutați pe Null, toate valorile parametrilor sunt memorate atunci când schimbați presetările, astfel încât să evitați saltul parametrilor. 49 versiune cheie.

Parametrii și specificații

Număr de clape

49

Dimensiune clape

Standard

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 2 recenzii utilizator:

4,31

Dețineți produsul Nektar Impact-LX49-Plus sau ați avut ocazia să îl încercați?

Filip N.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
29-04-2019

Levente K.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
08-01-2019

Nagyon aranyos kis készülék. Szép színes ledekkel. Kár, hogy magyar nyelvű kézikönyv nem jár hozzá, s így használni sem tudom.

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | Nektar Impact-LX49-Plus
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză