M-Audio Keystation 61 MK3

Claviaturi MIDI max. 61 clape | Cod produs: KEYSTATION-61-MK3 | ID: 286309

Seturi la preț redus care conțin acest produs

M-Audio Keystation 61 MK3
Soundking DF 029
Pianonova P50 Sustain pedal
M-Audio AIR 192|4

M-Audio Keystation 61 MK3

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Controler de tastatură MIDI USB cu 61 de taste de acțiune sintetică sensibile la viteză maximă, cu senzație naturală. Conexiune USB-MIDI pentru redarea instrumentelor virtuale, controlul software-ului de înregistrare și multe altele. MIDI cu 5 pini pentru conectarea la sintetizarea analogică preferată. Butoane de transport și direcții pentru controlul oricărui software de înregistrare / DAW. Volume Fader pentru un control mai profund al pluginurilor. Pneuri de pitch și modulare proiectate ergonomic pentru performanțe expresive. Funcționalitatea avansată personalizează roțile de fader, butoane, pitch și mod pentru a controla orice parametru DAW sau plugin. Designul compact se potrivește perfect cu orice birou, studio sau scenă. USB-powered, acceptă conectivitate plug-and-play pentru Mac sau PC-ul nu necesită drivere. compatibilitate iOS utilizând kitul de conectare a camerei iPad Apple (comercializat separat). Include Pro Tools | Prima ediție M-Audio, Ableton Live Lite, software de înregistrare / DAWs. Include AIR Music Tech Mini Grand, cu șapte sunete de pian acustice. Include pianul electronic virtual AIR Music Tech Velvet cu cinci piane legendare electrice din anii '60 și '70. Include stația de lucru multifuncțională AIR Music Tech Xpand! Dimensiuni: 995 x 189 x 68 mm. Greutate: 4,1 kg. Culoare: Negru

Parametrii și specificații

Număr de clape

61

Claviatură

Semi Weighted

Poate functiona pe baterii

Nu

Intrări

Sustain Pedal

Ieşiri

1x MIDI OUT

Keyboard Finish

Smooth

USB MIDI

Da

Adaptor inclus

Da

Dimensiune clape

Standard

Pachetul conține

USB Cable, Code for Software, Manual

Greutate

4,1 kg

Ţara de fabricaţie

China

Cumpărați M-Audio Keystation 61 MK3 în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

4,75

Dețineți produsul M-Audio Keystation 61 MK3 sau ați avut ocazia să îl încercați?

Tomáš D.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
21-06-2019

Jsem úplný začátečník. Klávesy jsou pro mě dostačující, jen se mi zdá, že oproti klavíru jsou klávesy o drobek užší. "Tuhost" mohla být o kapku menší. Jinak připojení proběhlo v pořádku, softwaru produkt obsahuje dost. Fungují zatím bezvadně.

© 2004-2019 Muziker | M-Audio Keystation 61 MK3
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză