M-Audio Hammer 88

Claviaturi MIDI max. 88 clape | Cod produs: HAMMER88 | ID: 244079

Seturi la preț redus care conțin acest produs

M-Audio Hammer 88
Soundking DF 029
Pianonova P50 Sustain pedal
M-Audio M-Track 2x2

M-Audio Hammer 88

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Hammer 88 este un controler de tastatură fără compromisuri, ideal pentru jucători profesioniști, semi-profesioniști sau studenți care doresc să se simtă impresionant de real pe pian cu instrumente virtuale sau module de sunet. În inima lui Hammer 88 sunt 88 de chei de acțiune cu ciocan sensibil la atingere, care sunt garantate să capteze cu fidelitate fiecare nuanță subtilă a performanței dvs., oferind în același timp răspunsul de neegalat al unei tradiții tradiționale de pian-clasic, fuzionată de sonicul de neegalat capacitățile instrumentelor virtuale. Este combinația perfectă pentru interpreți și producători de a experimenta colecția de plugin-uri ca niciodată. Puneți în scenă centrul de expresie cu Hammer 88, datorită unei game de miez de controale, poziționate cu grijă pentru a vă completa și îmbunătăți performanța. Cu o roată cu pas de blocare a unității și o roată de modulare separată, adăugați efecte portamento și glissando sau cartografiați Mod-Wheel la orice parametru asignabil din colecția dvs. de instrumente virtuale pentru a remodela și a vă dezvolta sunetul în zbor. Cu Master Volume Fader dedicat, puteți controla instantaneu intensitatea performanței dvs. sau MIDI această hartă la orice parametru compatibil din DAW sau colecția de instrumente virtuale pentru control extins și hands-on. Utilizați butoanele selectabile Sus și Jos pentru a selecta diferite programe, efecte, mesaje MMC, săriți între octave și multe altele. Adăugați o articulație de performanță bazată pe pedale folosind cele trei intrări dedicate pentru Sustain, Expression și Soft. Cu caracteristica Hammer 88 pentru performanță, exprimarea dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară! Un instrument nu ar trebui să vă limiteze creativitatea, ci ar trebui să îl îmbunătățească! Hammer 88 este compatibil cu USB, compatibil cu clasa și suportă conectivitate USB-MIDI pentru o configurare rapidă, fără probleme, care vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce este important - performanța dvs. În plus, pentru entuziaștii iOS, Hammer 88 acceptă conectivitatea fără sudură cu Kitul de conectare a camerei iPad Apple (comercializat separat), permițându-vă să efectuați și să compuneți aplicații audio pe iPad și alte dispozitive iOS.

Parametrii și specificații

Număr de clape

88

Claviatură

Hammer Action

Dimensiune clape

Standard

Baterie alimentată

Nu

Intrări

Expression Pedal, FS2 Pedal, Sustain Pedal

Ieşiri

1x MIDI OUT

USB MIDI

Da

Greutate

17,5 kg

Adaptor inclus

Da

Pachetul conține

Music Stand

Keyboard Finish

Smooth

Ţara de fabricaţie

China

Specs
Technical Specs
Keys: 88, velocity-sensitive, weighted keys
Octaves: 10
Connections: USB port, sustain pedal, soft pedal, expression pedal, MIDI Out
Dimensions: 11.9" x 5.0 x 55.9"
Weight: 38.5 lbs
Requirements
PC: Windows 7 or later
Mac: OS X 10.8 or later
Available USB Port

Cumpărați M-Audio Hammer 88 în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

4,75

Dețineți produsul M-Audio Hammer 88 sau ați avut ocazia să îl încercați?

Dávid K.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
13-08-2019

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | M-Audio Hammer 88
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză