Fishman PRESYS+

Doze chitare acustice | Cod produs: PRESYS+ | ID: 214222

Ține minte

Acest produs nu se mai fabrică sau nu mai face parte din ofertă noastră.
Cauți o alternativă?

080 036 0359 Contactați-ne

Fishman PRESYS+

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Sistem preamplabil sofisticat la bord pentru chitara electroacustica proiectat pentru a oferi un control maxim, performanta si calitate intr-un format mic, discret. Dispune de comenzi Volum, Bass, Mid și Treble, un comutator de fază, un control anti-feedback la bord (notch), un control Brilliance pentru modelare suplimentară a tonurilor și un tuner încorporat cu afișaj LED. Acesta include, de asemenea, un pick-up Fishman Sonicore pre-cablat pentru instalare fără sudură, conectare și redare, precum și un indicator de baterie descărcată, butoane de comandă cu profil redus și un design unic pentru pivot pentru acces ușor la compartimentul bateriei 9V. Durata de viață a bateriei: 88 ore. Dimensiuni: 55,8 x 84,2 mm.

Parametrii și specificații

Ţara de fabricaţie

USA

Punctaj bazat pe 2 recenzii utilizator:

4,13

Dețineți produsul Fishman PRESYS+ sau ați avut ocazia să îl încercați?

Juraj S.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
15-03-2017

Potreboval som už vymeniť celé ozvučenie gitary za niečo nové a investoval som do tohto,urobil som veľmi dobre, má to veľmi jemné ladenie korekcií,čistý signál bez šumu, citlivú ladičku a fantastický zvuk, vrele odporúčam ....pretože som veľmi spokojný :-D

Erik M.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
03-08-2016

Ide o kvalitny vyrobok osvedcenej znacky. Vsetko funguje ako ma. Zaujemcovia o kupu - vrelo doporucujem. A zaroven upozornujem na cinske "nahrady", pri ktorych vnutorna elektronika nedosahuje pozadovanej kvality (drncanie pri zapojeni).

© 2004-2019 Muziker | Fishman PRESYS+
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză