Alegeți țara de livrare

Acțiune

Eventide ModFactor

Efecte de chitară Chorus / Flanger / Phaser din seria Live, cu o mulțime de caracteristici și un corp compact. Acesta oferă o calitate excelentă a sunetului și aparține echipelor de muzicieni precum Jimmy Page, Frank Zappa, Brian May, Eddie Van...
Doar la comandă
Vom specifica data livrării după ce va fi comandat la furnizor.
În baza comenzii, vom încerca să stocăm produsele și te vom contacta cu data livrării. Dacă nu vrei să aștepți, verifică produsele alternative (4).
2.169 lei
2.839 lei
- 23 %
Efect de chitară Eventide ModFactor

Eventide ModFactor

2.169 lei
2.839 lei
- 23 %

Cod produs: 10004577 | ID: 226152

Eventide ModFactor

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Efecte de chitară Chorus / Flanger / Phaser din seria Live, cu o mulțime de caracteristici și un corp compact. Acesta oferă o calitate excelentă a sunetului și aparține echipelor de muzicieni precum Jimmy Page, Frank Zappa, Brian May, Eddie Van Halen, Steve Vai, John Petrucci și Adrian Belew. Are o funcționare prietenoasă și posibilitățile de echipare a rack-urilor. Este echipat cu zece potențiometre (Intensity, Tempo, Tip, D-Mod, Depth, S-Mod, Speed, Mod Rate, Mod Source, Shape, Xnob), trei pedale și un afișaj digital mare. Dispune de 29 de tipuri de efecte de modulare (cor, flanger, phaser, wah, filtru, rotativ, tremolo, vibrato, mod de apel etc.), Tap Tempo, sincronizare ceas MIDI, True-Bypass, 100 presetari, comutator de intrare, o intrare pentru o pedală de expresie, o interfață USB și un corp metalic durabil. Este alimentat de un adaptor de 9V. Dimensiunile unității: 122 x 190 x 54 mm. Greutate: 1 kg.

Parametrii și specificații

Potrivire

Funcții

True bypass

Da

MIDI interface

Da


Intrări și ieșiri

Intrări


Incarcare

Alimentare electrică


Accesorii

Adaptor inclus

Nu


Țară

Ţara de fabricaţie

China


Accesorii recomandate