Alegeți țara de livrare

Acțiune

Denon DN-202WT

Seria de soluții Denon Professional este concepută pentru a fi cel mai bun prieten al contractorilor audio. Specialitatea sa este să rezolve provocările audio cu ușurință și ieftin, prin trimiterea semnalului într-un loc care altfel ar fi dificil...
Doar la comandă
Vom specifica data livrării după ce va fi comandat la furnizor.
În baza comenzii, vom încerca să stocăm produsele și te vom contacta cu data livrării. Dacă nu vrei să aștepți, verifică produsele alternative (4).
779 lei
789 lei
Transmițător pentru sisteme wireless Denon DN-202WT

Denon DN-202WT

779 lei
789 lei

Cod produs: DN-202WT | ID: 225062

Denon DN-202WT

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Seria de soluții Denon Professional este concepută pentru a fi cel mai bun prieten al contractorilor audio. Specialitatea sa este să rezolve provocările audio cu ușurință și ieftin, prin trimiterea semnalului într-un loc care altfel ar fi dificil sau incomod. Simplu de instalat, configurat și operat, produsele Solution Series fac parte din setul de instrumente al fiecărui instalator audio.

Pentru aplicațiile în care cablurile inestetice sau găurile nu sunt permise, combinația DN-202 WT și WR este ideală pentru a obține sunet stereo de la punctul A la B. DN-202WT este un transmițător audio fără fir cu XLR echilibrat și ¼ inch. intrări, permițând utilizatorilor să trimită audio de la un mixer sau o sursă audio profesională prin pereți și tavane la o distanță de până la 100 de picioare (30 m). DN-202WR este receptorul însoțitor, având ieșiri echilibrate XLR și ¼ inch pentru conectarea la difuzoare sau sisteme de amplificare. Mai multe DN-202WR pot fi utilizate cu un singur DN-202WT pentru a optimiza acoperirea sunetului la un eveniment sau pentru a împărți locații interioare/exterioare/la mai multe niveluri.

Parametrii și specificații

Potrivire

Funcții

Receptor

Da


Proprietăți

Interval de frecvență

Banda de frecventa


Incarcare

Alimentare electrică

100V - 240V, 5V


Accesorii

Adaptor inclus

Da


Dimensiuni și greutate

Lungimea

45 mm

Lăţime

149 mm

Adâncimea

117 mm

Greutate

0,6 kg

Lăţime (mm)

149