BluGuitar AMP1

Head-uri de chitară hibride | Cod produs: BLG-AMP1 | ID: 241802

BluGuitar AMP1

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Lumea are nevoie de un amplificator de chitară nou inteligent care să depășească toate așteptările chitaristului modern care cere cel mai înalt nivel de integritate tonală. În acest sens, Thomas Blug și o echipă experimentată au lucrat împreună pentru a proiecta, dezvolta și lansa AMP1. AMP1 oferă o paletă tonală largă, de la jazz la metal, în calitate profesională. Visul lui Thomas a fost acela de a pune imensa putere și caracterul amplificatoarelor de epocă într-un mic pachet care să se potrivească în orice compartiment pentru mănuși sau gigbag - fără a compromite tonurile. Misiune indeplinita! Versatil și puternic AMP1 este proiectat pentru utilizare profesională pe scenă și în studio. Amplificatorul de putere de 100 Watt de la Nanotube vă oferă o paletă tonală proprie, cu cea mai bună calitate a tubului și niveluri enorme de presiune acustică. Patru canale uimitoare, modificabile vă vor duce într-o călătorie uimitoare prin istoria amplificatorului de chitară (de la Clean to Vintage la tonuri clasice și moderne), iar AMP1 include comenzi Boost și Reverb reglabile și reglabile, trei pedale integrate, Difuzor Simulare ieșire pentru înregistrare și o ieșire pentru căști, oferindu-vă toate opțiunile pe care le-ați aștepta de la un amplificator de buzunar modern.

Parametrii și specificații

Tara de origine

China

Specs
Power: 100W
Four channels: clean, vintage, classic, modern
Single input Impedance: 8, 16 ohms
Controls: 3-band EQ, tone control, master, volume, gain, channel select, noise gate metal/soft/off, FX loop series/parallel, boost, reverb
Footswitchable boost
Footswitchable reverb
Built-in FX loop (series/parallel switchable)
Recording output MIDI programmable
Dimensions: 9.65 in. x 2.68 in. x 7.56 in.
Weight: 2.64 lbs.    

Punctaj bazat pe 3 recenzii utilizator:

4,71

Dețineți produsul BluGuitar AMP1 sau ați avut ocazia să îl încercați?

Miklós B.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
05-10-2018

Pavel K.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
20-09-2017

Kvalitní výrobek, malý, lehký, výkonný, dobře vymyšlený. Chtěl jsem jako náhradu za celolampový zesilovač ale v přímém porovnání u mě zatím stále vyhrává celolampa.

Apostol A.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
08-08-2017

От 1965 г. свиря на електрическа китара и съм ползвал много усливатели. Но BluGuitar AMP 1 е най- добрият усилвател, който съм имал. Това е един феноменален продукт!

Livrare gratuită de la 290,00 lei
Garanția prețului
Schimb produs
Serviciul nostru
suport profesional
© 2004-2019 Muziker | BluGuitar AMP1