AVID Pro Tools 12 EDU with Annual Support & Upgrade Plan

DAW / Sequencer software | Cod produs: PROTOOLS-ANNUAL-UP-SUP-PL-EDU | ID: 224911

Ține minte

Acest produs nu se mai fabrică sau nu mai face parte din ofertă noastră.
Cauți o alternativă?

080 036 0359 Contactați-ne

AVID Pro Tools 12 EDU with Annual Support & Upgrade Plan

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

O nouă generație de software pentru înregistrarea, redarea, compunerea și editarea de sunet și muzică cu licență de abonament de până la 12 luni pentru student / profesor. Abonamentul acoperă suportul deplin pentru clienți de 12 luni și toate actualizările care apar în termen de 12 luni de la cumpărare. Redesigned Audio-Pro Pro Tools pe 64 de biți vă oferă o activitate mult mai cuprinzătoare, mai ușoară și mai rapidă de a crea muzică sau post-producție. Placa de sunet înregistrează sunetul de înaltă calitate (32 biți / 192 kHz) și asigură monitorizarea latenței reduse în timpul înregistrării, fără a compromite performanța pluginurilor. Sistemul permite înregistrarea și compararea mai multor piste (Loop, QuickPunch), utilizarea instrumentelor virtuale prin intermediul software-ului MIDI Editor cu biblioteca AAX, compunerea utilizând sistemul integrat de notație Sibelius Score Editor sau compatibilitatea cu alte aplicații software și aplicații (Media Composer, Logic, Cubase ).

Acest produs este numit Software Educațional și este destinat exclusiv pentru elevi, studenți sau instituții de învățământ.
Atunci când cumpărați acest produs, este necesar sa faceți dovada unui certificat de studiu, respectiv dovada că sunteți o instituție de învățământ. 

Parametrii și specificații

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul AVID Pro Tools 12 EDU with Annual Support & Upgrade Plan sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2019 Muziker | AVID Pro Tools 12 EDU with Annual Support & Upgrade Plan
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză