Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

True Wireless In Ear | Cod produs: ATH-CKS5TWBK | ID: 344603

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Căștile in-ear ATH-CKS5TW cu tehnologie Bluetooth® 5.0 se potrivesc cu un sunet puternic, de înaltă fidelitate, cu comoditatea și libertatea unui design cu adevărat wireless. Cu pornire / oprire automată, căștile se pornesc și sunt gata de pornire imediat ce le scoateți din carcasa de încărcare inclusă. Întoarceți-le la carcasă și se opresc și încep să se încarce. Căștile oferă 15 ore de redare continuă a muzicii la o încărcare completă, cu 30 de ore de putere suplimentară disponibilă din carcasa de încărcare, astfel încât să vă puteți duce muzica cu dvs. oriunde mergeți. În plus, carcasa este echipată cu mufă USB-C pentru baterii, care vă permite să reîncărcați carcasa rapid atunci când trebuie să faceți acest lucru.

Căștile sunt echipate cu drivere exclusive de 10 mm cu diafragme cu două straturi. Combinația dintre materiale dure și moi cu diafragmă are ca rezultat un sunet clar, cu o gamă completă de bass. Sunetul este îmbunătățit și mai mult prin legăturile de silicon incluse (disponibile în patru dimensiuni: XS, S, M, L) al căror design subțire și flexibil le permite să se încadreze perfect în ureche pentru o izolare excelentă și un sunet de înaltă frecvență. Suporturile pentru buclă 3D din silicon sunt de asemenea incluse pentru a oferi o potrivire și mai sigură.

Deoarece nu există fire conectate la căști, comenzile și un microfon încorporat sunt amplasate pe carcasele căștilor, oferindu-vă un control complet și convenabil al muzicii și al apelurilor telefonice, fără a fi nevoie să atingeți smartphone-ul sau un alt dispozitiv împerecheat. Calitatea apelurilor este îmbunătățită mult prin tehnologia Qualcomm cVc ™ (Clear Voice Capture). Call audio se redă și în ambele căști, ceea ce face conversațiile și mai clare.

Căștile ATH-CKS5TW au un grad de rezistență la apă IPX2, ceea ce înseamnă că sunt protejate de apa care picură, cum ar fi ploaia și transpirația. De asemenea, sunt compatibile cu codecurile audio și AAC Qualcomm® aptXTM de înaltă calitate pentru o transmisie audio excelentă fără fir.

Parametrii și specificații

Microfon

Da

Culoare

Sensibilitate

Interval de frecvență

Play Time (Hours)

15

Timp de încărcare (ore)

2

Tip

Impedanță

Poate functiona pe baterii

Da

Culoare conform producătorului

Black

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

5

Dețineți produsul Audio-Technica ATH-CKS5TWBK sau ați avut ocazia să îl încercați?

Josef G.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
31-07-2020

Dobrý den, chci se zeptat která sluchátka jsou lepší pro rockovou muziku. Tyhle a nebo Anker Liberty 2 Pro?

© 2004-2020 Muziker | Audio-Technica ATH-CKS5TWBK
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză