Alesis Turbo Mesh Kit SET

Seturi de tobe electronice | Cod produs: TURBO-MESH-KIT-EU-SET | ID: 312870

1.643 lei

Disponibil ca model de showroom într-unul dintre magazinele noastre
Livrare gratuită
576 puncte

Disponibil la cerere

Verifică disponibilitatea

Alesis Turbo Mesh Kit SET

Produse în set

1 x

Alesis Turbo Mesh Kit

Alesis Turbo Mesh Kit

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Un kit complet de tambur electronic, cu 7 piese, centrat pe tehnologia cilindrilor cu cap de rețea. Capetele de ochi sunt preferința copleșitoare a bobocilor atunci când joacă truse electronice din cauza simțului lor natural și a răspunsului extrem de liniștit. Setul Alesis Turbo Mesh dispune de un tambur de 8 "cu ochiuri de plasă și (3) 8" mesh toms. Acesta include tot ce aveți nevoie pentru a realiza un kit complet de tambur; (3) 10 "cymbals, pedale de înaltă calitate și pedale de înșurubat și un rack de oțel durabil.Avem, de asemenea, toate cablurile, tambururile, alimentarea cu energie electrică și o cheie de tambur pentru configurarea ușoară. Kit-ul este modulul tambur electronic cu turbocompatibilitate, modulul Turbo tambur are 10 presetări noi, clasice și moderne, care sunt proiectate de Alesis, care conțin 120 de sunete individuale de tambur și utilizează tehnologia Intelligent Dynamic Articulation pentru a oferi un sunet incredibil de realist jucabilitatea.

1 x

Superlux HD572

Superlux HD572

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Căști de supraveghere dinamică super-aurală închise, care oferă o izolare mai bună față de zgomotul ambiental și oferă o capacitate ridicată a nivelului presiunii acustice, cu o potrivire excepțional de confortabilă. Acestea sunt echipate cu șoferi de 30 mm cu magneți neodymi care dau un puternic pensetă de bas, proiectată în mod expres pentru a transmite puterea tobelor, în timp ce frecvențele înalte și medii îmbunătățite dau o rezoluție și detalii deosebite, cu o senzație pe scena. Căștile au, de asemenea, brațe pliante, care permit monitorizarea cu o singură ureche, o bandă largă, confortabilă, cu capace reglabile și plăcuțe pentru urechi din piele, design ușor și presiune mecanică optimizată pentru confortul pe termen lung al uzurii. Căștile funcționează în intervalul de frecvențe de 20-20000 Hz, cu impedanță nominală de 24 Ohm și sensibilitate de 101 dB SPL. Cablu cu stereo stereo de 3,5 mm și lungime de 2 m este inclus, precum și husă de protecție protectoare moale și placă de aur placat cu aur de 3,5 mm până la 1/4 "Adaptorul maxim: 200 mW Greutate: 130 g.

1 x

Bespeco DT5

Bespeco DT5

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Scaun standard, ușor, cu tambur perforat confortabil și o construcție din oțel rezistent cu înălțime reglabilă de la 58 la 63 cm. Stativul bază de trepte de 60 cm este prevăzut cu terminații de picior de cauciuc care îmbunătățesc aderența. Încărcare maximă: 80 kg. Greutate: 2,9 kg. Culoare neagra.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

1

Dețineți produsul Alesis Turbo Mesh Kit SET sau ați avut ocazia să îl încercați?

Victor D.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
05-08-2019

Извинете за глупавия въпрос но комплекта съдържа ли палки за свирене?

© 2004-2020 Muziker | Alesis Turbo Mesh Kit SET
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză