Alesis Surge Mesh Kit

Seturi de tobe electronice | Cod produs: AI-SURGEMESHKITXEU | ID: 275479

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Alesis Surge Mesh Kit
Goodwood GW 5A Wood Tip
Soundking DF089
LEWITZ HP710

Alesis Surge Mesh Kit

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Surge Mesh Kit este un set complet de 8 piese de tambur electronic care include tot ce un baterist are nevoie sa joace ca un profesionist. Dispune de o racordare a ochiurilor de plasă cu diagonala de 10 "și de trei pensete de ochiuri cu ochiuri duble de 8" pentru o senzație excelentă de răspuns și un răspuns natural, plus un tampon cu pedală de 8 ". Trei chimvale oferă o gamă practic nelimitată de expresie a jocului: un cimbal de plimbare, un cimbal de prăbușire cu funcția de sufocare și un hi-hat. Nu numai capetele de plasă oferă un răspuns de neegalat și posibilitatea de a juca, dimensiunea compactă înseamnă că Surge Kit merge acolo unde kiturile mai mari nu pot. Modulul Surge este plin de sunete și surprize. Ecranul LCD cu iluminare din spate face ca navigarea să fie briză. Butoanele pentru butoane și butoane sunt dispuse să semene cu aspectul unui kit tradițional, deci este simplu să atribuiți sunete și să creați rapid truse. Modulul Surge vine complet cu 40 de kituri clasice și moderne gata de joc. Modificați cu ușurință orice kit existent sau creați-vă propria folosind 385 de sonde superioare, cimbale și percuție incluse în modulul Surge. În modulul Surge veți găsi, de asemenea, elemente extraordinare valoroase. Caracteristicile integrate de învățare, șaizeci de piese muzicale și un metronom de la bord vă permit să vă îmbunătățiți abilitățile. Există chiar și un sequencer avansat și un recorder de performanță pentru a vă extinde potențialul de a crea muzică. În plus față de conexiunea USB MIDI pentru utilizarea cu computere și dispozitive mobile, modulul Surge oferă, de asemenea, niște mufe vechi MIDI In și Out, astfel încât să vă puteți conecta la aparatul Dvs. preferat cu tambur MIDI, modul de sunet sau alte unelte audio. Există o mufă pentru căști pentru practică privată, plus ieșiri stereo pentru conectarea la un sistem PA, amplificator sau consola de înregistrare. Intrarea stereo aux vă permite să blocați melodiile preferate de pe CD sau MP3 player.

Cumpărați Alesis Surge Mesh Kit în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 2 recenzii utilizator:

5

Dețineți produsul Alesis Surge Mesh Kit sau ați avut ocazia să îl încercați?

Tibor V.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
22-04-2019

Klassz.

Viktor B.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
24-01-2019

Ez egy nagyon szuper elektromos dob! Egyszerűen össze lehet szerelni, az ütőfelület tekintetében nagyon sok beállítási lehetősége van rengeteg hangzást építettek bele, de számítógéppel összekötve még annál is több lehet. Bővíthető 1 tam és 1 cintányérral, ha elkopik a hálóbőr azt könnyen lehet cserélni akár más gyártóéval is. Kezdő és haladó dobosoknak is ajánlom, sőt még koncertezni is tökéletes, ha erre van szükség. Én fülhallgatóval vagy egy Peavey erősítővel használom.

Livrare gratuită de la 290,00 lei
Garanția prețului
Schimb produs
Serviciul nostru
suport profesional
© 2004-2019 Muziker | Alesis Surge Mesh Kit