roland competition
Roland TD-1DMK

Roland TD-1DMK

CADOU HUSA SB-B10

Cumpără Roland TD-1DMK și vei primi un cadou practic, o husa pentru 12 perechi de bețe pentru tobe, în valoare de 91 lei.

Roland TD-17

Seria Roland TD-17

CADOU HUSA SB-G10

Cumpără un produs din seriile Roland TD-17 și primești cadou husa Roland SB-G10 pentru 12 perechi de bețe pentru tobe, în valoare de 214 lei.

Roland TR-08

Intră în competiția pentru TR-08 Rhytm Composer

Cumpără orice set Roland V-Drums din seria TD-17, TD-25 sau TD-50 de la Muziker până la 31.03.2019 în competiția pentru versiunea modernă a celui mai faimos modul de sunet pentru tobe din toate timpurile TR-08 Rhytm Composer


Roland V-Drums TD-1DMK

Aici începe aventura ta ca toboșar

drum set
Dacă ai visat dintotdeauna să cânți la tobe, Roland TD-1DMK este instrumentul ideal pentru a te ajuta să îți exprimi talentul. Setul compact îți va oferi o experiență completă. Datorită padurilor duble patentate de Roland, vei obține un sunet asemănător cu cel al tobelor acustice, dar fără zgomot.
Poți cânta pe ele cu căști, astfel încât să nu îți deranjezi familia sau vecinii, ceea ce vor aprecia în timpul repetițiilor tale nocturne. Datorită funcționalității încorporate pentru exersare și a posibilității de a te conecta la software-ul Melodics vei fi surprins de cât de repede ai progresat.

Cumpără Roland RD-1DMK și vei primi un cadou practic și robust, husa Roland SB-B10 pentru 12 perechi de bețe pentru tobe, în valoare de 91 lei.

Cumpără Roland RD-1DMK

Seria Roland V-Drums TD-17

Învață rapid să cânți la tobe

Dacă ești determinat în ceea ce privește cântatul la tobe, vei avea nevoie de unele care se vor potrivi cu ambițiile tale. Seria V-Drum TD-17 vă va permite îți v-a îmbunătățiți tehnica datorită funcționalității de exersare care te va face să progresezi rapid.
Combinația modulului de sunet TD-50 cu padurile nou dezvoltate au dus la creearea unui set de tobe electronice accesibile, care este incredibil de aproape sunetul tobelor acustice - reflectând cu exactitate mișcarea fizică, coordonarea bățului și controlul mână/picior de care fiecare toboșar are nevoie.
drum set

Cumpără un produs din seriile Roland TD-17 și primești cadou husa Roland SB-G10 pentru 12 perechi de bețe pentru tobe, în valoare de 214 lei.

Alege dintre seriile TD-17

Concursul


Intră în competiția pentru TR-08 Rhytm Composer

roland tr-08
Roland V-Drums sunt cele mai preferate tobe electronice, datorită calității superioare și sunetului extraordinar. Acum ai șansa de a câștiga versiunea modernă TR-08 al celui mai renumit modul de sunet pentru tobe din toate timpurile.
Cun funcționează?

Cumpără Roland V-Drums din seriile TD-17, TD-25 sau TD-50 de la Muziker până la 31.03.2019

La plasarea online a comenzii adaugă ”Roland” în rubrica ”Comentarii” pentru a intra în competiție.

Așteaptă rezultatele concursului.

Câștigătorul va fi contactat pe email în 3 zile de la încheierea competiției.

Cumpără V-Drum și începe distracția
roland tr-08

Roland TR-08 Rhythm Composer noua generație a legendei

Modelul TR-08 este o replică detaliată a legendarului TR-808 – de departe cea mai faimoasă și mai puternică mașină de ritmuri realizată vreodată. După ce a creat o schimbare monumentală în sunetul muzicii, "808" a continuat să modeleze și să definească genuri întregi. Iubită de muzicienii și producătorii din întreaga lume, acesta este una dintre cele mai venerate și căutate instrumente muzicale electronice din toate timpurile. Modelul TR-08 aduce aspectul, sunetul și senzația originalului 808 - cu o precizie uimitoare - la formatul Roland Boutique. Acesta îmbină atenția pentru detalii și respectul pentru moștenire, cu confortul și fiabilitatea moderne.
Termenii și condițiile competiției
© 2004-2019 Muziker | Roland promo 2
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Activeză