Alegeți țara de livrare

Nou

Railblaza Spooling Station Track Mount Suporturt de pescuit

Re-bobinarea firului de pescuit a devenit mult mai ușoară cu suportul pentru șenile RAILBLAZA Spooling Station. Această soluție pentru o singură persoană oferă o modalitate ușoară și compactă de a vă re-bobina mulineta, fiind în același timp...
Suporturt de pescuit Railblaza Spooling Station Track Mount Suporturt de pescuit

Railblaza Spooling Station Track Mount Suporturt de pescuit

199 lei

Cod produs: 09-4160-11 | ID: 1140843

Railblaza Spooling Station Track Mount Suporturt de pescuit

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Re-bobinarea firului de pescuit a devenit mult mai ușoară cu suportul pentru șenile RAILBLAZA Spooling Station. Această soluție pentru o singură persoană oferă o modalitate ușoară și compactă de a vă re-bobina mulineta, fiind în același timp reglabilă în lățime și înălțime pentru a se potrivi cu o gamă largă de bobine. În plus, frâna sa integrată oferă forță suplimentară pentru a evita nodurile majore. Pregătește-te pentru mai mult timp petrecut la pescuit și mai puțin timp încercând să-ți strângi firul.

  • Opțiunea RAILBLAZA Spooling Station Track Mount permite o instalare fără instrumente pe șenile de tunnel ale majorității bărcilor de pescuit din aluminiu, inclusiv Tracker VersaTrack, Crestliner, LUND Sport Trak, LOWE Boats, Princecraft PrinceTrak, Xpress Boats, War Eagle, EXCEL Boats, G3, Ranger, Horizon & Stessl Boats Australia (din 2020). De asemenea, puteți utiliza această versiune cu TracLoader Gunnel Track atunci când este montat pe o suprafață verticală.
  • Stația de bobinare are lățime și înălțime complet reglabile pentru a se potrivi unei game largi de bobine. Frâna integrată adaugă forță bobinei pentru a reduce riscul de noduri majore în linie. Baza pivotantă permite stației de bobinare să se miște liber și să urmeze mișcarea de la vârful tijei.

Caracteristici

  • Axul reglabil pe înălțime înseamnă că este compatibil cu bobine de fir de pescuit de până la 50 mm (2 inchi) grosime și un diametru maxim de 115 mm (4,5 inchi).
  • Frână integrată pentru tensiunea bobinei reglabilă
  • Orientarea reglabilă permite stației de bobinare să pivoteze și să îndrepte spre vârful tijei
  • Clip de reținere a firului de bobină pentru a opri desfășurarea bobinei atunci când nu este utilizată
  • Rabatați punctul de atașare pentru a ține stația de bobinare închisă. Ideal pentru pliere într-un dulap sau dulap
  • Schimbați cu ușurință între barcă, caiac, atelier sau aveți mai multe unități pentru un acces ușor oriunde folosiți StarPorts, șenile sau suport fix

Piese incluse

  • 1 x Hardware pentru montare pe spooling Station

Compozitia materialului

  • Plastic armat cu fibră de sticlă, stabilizată la UV

Parametrii și specificații

Proprietăți

Culoare


Material

Material

Fibreglass-Reinforced Plastic


Țară

Ţara de fabricaţie

Noua Zeelanda