De ce noi?

Bine ați venit

la cel mai mare magazin pentru muzicieni din Europa Centrală și de Est. Fie că vă gândiți să învățați să cântați la un instrument, fie că aveți deja un instrument la care cântați și doriți un upgrade, fie sunteți una dintre persoanele fericite care iși câștigă pâinea din muzică, la Muziker veți găsi tot ceea ce aveți nevoie. Chitare, basuri, claviaturi, tobe acustice și electronice, echipamente DJ, echipamente de scenă, echipamente de studio, instrumente de suflat, instrumente cu arcuș, precum și accesorii pentru orice instrument.

Puteți alege din aproximativ 40.000 de produse și 520 de mărci internaționale și premium.

3 ani de garanție și 30 de zile politică de retur

Toate instrumentele muzicale și echipamentele de sunet cumpărate la Muziker beneficiază de o garanție de 3 ani și o perioadă de 30 de zile în care puteți returna produsele, fără a da un motiv pentru retur.

Istoria noastră

Istoria Muziker a început în 1995. Aceasta este anul când o mică companie slovacă – Planet Music - a deschis primul ei magazin de instrumente muzicale în centrul Bratislavei. În anul 2003 numele companiei a fost schimbat în "Muziker", și unul dintre obiectivele de viitor a fost deschiderea primului magazin online de instrumente muzicale din Slovacia. Astăzi Muziker are un E-shop de succes în țările europene și o rețea de magazine mari de vânzare cu amănuntul în cele mai mari centre comerciale din Republica Cehă și Slovacia.

Cine suntem?

Personalul Muziker constă în principal din muzicieni cu experiență care sunt întotdeauna pregătiți să dea sfaturi și să răspundă la orice întrebare. Ei au ani de experiență și expertiză și, deși sunt foarte profesioniști, sunt informali în abordarea și atitudinea lor, precum și în codul lor vestimentar. Muzicienii sunt jucăuși prin natura lor și formează o comunitate puternică, dovada acestui lucru poate fi vazută pe profilul de Facebook al Muziker care este urmărit de peste 100.000 de fani. Alăturați-vă nouă pentru a participa la concursurile noastre și a câștiga premii din lumea instrumentelor muzicale, pentru a primi informații despre cele mai recente produse, pentru a descoperi soluții cu privire la modul de a rezolva problemele pe care le aveți cu instrumentele muzicale și echipamentele de sunet.

De ce să cumpărați de la noi?

Tot mai mulți oameni din întreaga lume fac cumpărături online. Tendințele evoluează în mod dinamic, cerințele continuă să crească, vrem totul acum! Cele mai importante aspecte ale oricărei afaceri online pentru a avea succes este credibilitatea vitezei de livrare și prețurile competitive. Muziker oferă toate acestea, precum și servicii cu clienții excepționale și o serie de beneficii pentru clienții noi și cei loiali, cum ar fi cupoanele de reducere regulate și bonusurile de loialitate pentru membrii Clubului Muziker

Magazin online certificat de către autoritățile europene majore

Datorită standardului ridicat de muncă, Muziker a primit numeroase certificate de calitate din partea autorităților europene majore în domeniul comerțului electronic (Slovacia SAEC, Cehia APEK, Germania TRUSTED SHOPS). Cu toate acestea, miile de clienți satisfăcuți în țările în care operează Muziker, și de la care am primit un rating ridicat, este cea mai mare recompensă posibilă. Vom fi onorați să vă servim și pe dumneavoastră.

© 2004-2019 Muziker | De ce MUZIKER
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză