Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Boston Acoustics CS-Sub10 II Black

Oferind un sunet de excepție la un preț accesibil, Boston Acoustics CS Sub10 II 10-Inch Down-Firing Subwoofer este un plus ideal pentru sistemul dvs. home theater sau pentru muzică. Acest subwoofer este echipat cu tehnologii audio superioare...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Subwoofer Hi-Fi Boston Acoustics CS-Sub10 II Black

Boston Acoustics CS-Sub10 II Black

Alege o alternativă (4)

Cod produs: BA-CS-SUB10-II | ID: 371867

Boston Acoustics CS-Sub10 II Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Oferind un sunet de excepție la un preț accesibil, Boston Acoustics CS Sub10 II 10-Inch Down-Firing Subwoofer este un plus ideal pentru sistemul dvs. home theater sau pentru muzică. Acest subwoofer este echipat cu tehnologii audio superioare pentru a asigura o reproducere excepțională a basului. Circuitele BassTrac elimină distorsiunea la frecvențe joase, în timp ce woofere-urile injectate cu grafit oferă un răspuns mai mare al basului de la o putere mai mică a amplificatorului.
Cu subwooferul CS Sub10 II Down-Firing, vă puteți bucura de muzica și filmele preferate cu redare de bas groasă și rezonantă. Dispune de un dulap pătrat tradițional cu inginerie acustică optimă, care ajută la iradierea basului în toată camera. Asociați subwooferul cu alte difuzoare din seria Classic II pentru a crea un scenariu sonor expansiv și cinematografic.
CS Sub10 II este echipat cu cele mai bune tehnologii audio din Boston Acoustics. Difuzorul încorporează designul Deep Channel al Bostonului: woofer-urile din polimer sunt injectate cu grafit, permițându-le să producă un sunet de bas mai rezonant, fără a se îndrepta. Subwooferul dispune și de circuitele BassTrac din Boston, care ajută la reducerea distorsiunii la frecvențe joase chiar și la niveluri ridicate de ieșire.
CS Sub10 II încorporează și alte funcții inteligente de îmbunătățire a sunetului. Sârmele difuzoarelor sunt echipate cu stâlpi de legare cu cinci căi placate cu aur, care asigură o conexiune sigură și fiabilă a firului. Plăcile de aur contribuie, de asemenea, la păstrarea transferului de semnal, minimizând pierderile de frecvență și golurile. În plus, difuzorul are ecranare magnetică MagnaGuard, care ajută la prevenirea interferențelor video atunci când este plasat aproape de ecran.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip

Subwoofer activ


Proprietăți

Sistem

Putere

100 W

Culoare

Difuzor bassreflex

Da

Interval de frecvență

35 Hz - 150 Hz

Frecvență de încrucișare

40 Hz - 150 Hz

Difuzor de joase

10"

Culoare conform producătorului

Black


Material

Material deflector


Intrări și ieșiri

Ieşiri

L&R High Level

Intrări


Dimensiuni și greutate

Lăţime (cm)

Înălțime (cm)

Adâncimea (cm)

Greutate netă (kg)

12


Țară

Ţara de fabricaţie

SUA


Accesorii recomandate