Alegeți țara de livrare

Nou

Anchor Stranded Cotton 00976 8 m Fire de broderie

Ață de brodat. Anchor Stranded Cotton este un fir de brodat 100% din bumbac egiptean cu 6 fire extra-lungi. Este dublu mercerizat, rezultând un luciu strălucitor, moliciune unică și o reflexie intensă a luminii. Disponibil în diverse nuanțe solide...
Fire de broderie Anchor Stranded Cotton 00976 8 m Fire de broderie

Anchor Stranded Cotton 00976 8 m Fire de broderie

6,69 lei

Cod produs: 4635000-00976 | ID: 1139690

Anchor Stranded Cotton 00976 8 m Fire de broderie

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Ață de brodat. Anchor Stranded Cotton este un fir de brodat 100% din bumbac egiptean cu 6 fire extra-lungi. Este dublu mercerizat, rezultând un luciu strălucitor, moliciune unică și o reflexie intensă a luminii.

Disponibil în diverse nuanțe solide impresionante. Fiecare țesătură de 8 m are o construcție „fără tragere”, permițând îndepărtarea lungimii perfecte de pe scheuță fără a perturba scrocheta în sine. Această construcție face ca Anchor Stranded Cotton să fie deosebit de versatil pentru toate tipurile de broderie și nu este de mirare că este unul dintre cele mai populare fire de broderie din lume!

Ideal pentru o gamă largă de tehnici de broderie, inclusiv cusătura în cruce pe diferite numărători de țesături, broderie în stil liber, lucru pe pânză și multe alte forme de broderie cu fir numărat.

Parametrii și specificații

Proprietăți

Culoare conform producătorului

00976


Material

Material

Bumbac

Specificarea materialului

Bumbac (100 %)


Pachet

Cantitatea pachetului (buc)

1


Dimensiuni și greutate

Lungimea

8 m


Țară

Ţara de fabricaţie

Ungaria


Accesorii recomandate