Programul de loialitate Muziker CLUB

Ce este Muziker Club?

Muziker Club este un club din care poți face parte și tu. Trebuie doar să te înregistrezi în momentul achiziției fie că ești online sau într-un magazin fix și vei primi automat puncte pentru fiecare comanda. După ce colectezi suficiente puncte, le poți schimba pentru produsele special selectate din clubul nostru.

Colectați puncte și schimbați-le pentru produse din catalogul nostru special Muziker CLUB

După ce colectezi suficiente puncte, le poți schimba pentru produsele selectate special din Muziker CLUB. Pe lângă produsele obișnuite, ediții limitate ale unor produse sau exclusive pot apărea aici din când în când.

Muziker Club pentru fiecare

Nu contează dacă ai realizat cumpărături în secțiunea Muziker.Golf iar acum dorești în schimbul punctelor tale o pereche de căști. Susținem toate interesele tale în Muziker Club, așadar poți schimba punctele pentru produse din toate secțiunile magazinului nostru. Golf, Bike, Boats, Music, Ski, Tech - alegerea este a ta.

Fiecare pagină de produs (cu excepția produselor la preț redus) vă oferă informații despre numărul de puncte pe care le veți colecta la achiziție. Acest număr poate totuși varia. Există cazuri în care puteți primi de două ori numărul de puncte oferit la cumpărarea unui produs. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne urmăriți în mod activ pe rețelele sociale și/sau să vă înregistrați la Newsletter-ul Muziker. Totul va fi dezvăluit în timp.
Fiecare client înregistrat are contul său de utilizator unde poate accesa toate informațiile personale dând clic pe "Contul meu". Membrii clubului, în plus față de informațiile de bază, pot găsi în contul lor o prezentare completă a stării și utilizării punctelor colectate.

Dacă faceți achiziția online, punctele Club vor fi rezervate în contul dvs. de utilizator și vor fi disponibile după 30 de zile de la primirea plății.

Dacă decideți să vă retrageți din contract în cursul perioadei garantate de 30 de zile pentru achizițiile online, punctele rezervate vor fi deduse în mod automat din soldul dvs. de puncte.
Punctele pentru club sunt valabile timp de 12 luni de la adăugarea la cont. Dacă nu valorificați punctele pe parcursul acestei perioade, ele vor fi pierdute definitiv. Fiecare card CLUB are un număr unic de identificare care este legat la contul de utilizator.
Pentru a deveni membru al Clubului Muziker, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înregistrați în momentul achiziției fie că sunteți online sau într-un magazin fix.

Înregistrare Muziker CLUB în timpul cumpărăturilor online

Comandați produsele care vă interesează. După completarea informațiilor de înregistrare și înainte de a trimite comanda, bifați căsuța “Da, vreau să colectez puncte CLUB”. După ce comanda a fost finalizată, contul dvs. va fi creditat cu punctele câștigate. Veți primi cardul CLUB împreună cu comanda.

Important

  1. Contul de CLUB poate fi deschis numai în coșul de cumpărături în timp ce faceți o comandă.
  2. Este singurul mod în care puteți să înregistrați un nou cont CLUB.
  3. Cardul CLUB nu poate fi cumpărat. Este trimis exclusiv cu produsele comandate.
  4. Nu este posibil să schimbați data înregistrării.
  5. Nu este posibil să primiți puncte pentru achizițiile făcute înainte de data înregistrării în CLUB. 
  6. Returnarea produselor cumparate cu puncte Club nu este posibilă.
© 2004-2019 Muziker | Programul de fidelitate Muziker CLUB
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză