Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Zandona Soft Active Vest Pro X6 Equitation Chic Plants S Protector spate

Ecuația „Soft Active Vest Pro” este un protector 100% fabricat în Italia fabricat din materiale prețioase și din materiale textile speciale, cum ar fi SRT (Sweat Removing Textile - textil 3D foarte transpirant care transferă sudoarea către...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: E1966 | ID: 418916

Zandona Soft Active Vest Pro X6 Equitation Chic Plants S Protector spate

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Ecuația „Soft Active Vest Pro” este un protector 100% fabricat în Italia fabricat din materiale prețioase și din materiale textile speciale, cum ar fi SRT (Sweat Removing Textile - textil 3D foarte transpirant care transferă sudoarea către exterior), studiat pentru a proteja coloana vertebrală de ciocniri. În ceea ce privește versiunea anterioară, este echipat cu o centură elastică pentru talie care asigură stabilitatea întregii veste. Căptușeala internă este compusă din EVC (Celule Viscoelastice Evoluate), material inovator impermeabil anti-șoc cu performanță ridicată / greutate / grosime, complet perforat pentru a crește transpirația din zona de contact către exterior.

  • Giletul este realizat cu un țesut transpirant prețios și elegant, extrem de elastic pentru o aderență perfectă la forma corpului.
  • Protectorul pentru spate este confortabil, deoarece urmărește și satisface mișcarea naturală înainte a coloanei vertebrale și atinge performanța Lev.2 conform normativului EN1621-2, oferind în același timp cel mai bun confort.
  • Soft Active Vest Pro este, de asemenea, echipat cu 4 tampoane speciale de amortizare a șocurilor (2 în zona costală și 2 în lateral) pentru a oferi o protecție suplimentară.

Parametrii și specificații

Potrivire

Înălțimea recomandată a corpului

Gen

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

S


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Chic Plants

Aprobare

EN1621-2


Țară

Proiectat în

Italia

Ţara de fabricaţie

Italia