Yamaha YDP-S34 White Set

Piane digitale | Cod produs: YDP-S34WH-SET | ID: 277504

4.175 lei

Disponibil ca model de showroom într-unul dintre magazinele noastre
Livrare gratuită
878 puncte

Disponibil la cerere

Verifică disponibilitatea

Yamaha YDP-S34 White Set

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect instrumentului.

Parametrii și specificații

Configurația oferită

extra Bench, Headphones

Culoare

Alb

Finisaj

Mate

Culoare conform producătorului

White

Număr de clape

88

Tip pian

Piano

Tipul tastaturii

Hammer, Plastic

Tehnologia tastaturii

Graded Hammer Standard (GHS)

Suprafata tastaturii

Smooth

USB MIDI

Nu

Clape sensibili la atingere

Da

Număr de sunete

1 – 10

Arranger

Nu

Acompaniament

Nu

Polifonie

192

Sistem de învățare

Nu

Putere

16 W

USB to Device

Nu

USB to Host

Da

Pachetul conține

Adapter, Sheet music, Manual

Bluetooth

Nu

Putere (Watt)

16

Ţara de fabricaţie

Indonezia

Produse în set

1 x

Yamaha YDP-S34 White

Yamaha YDP-S34 White

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Pianul digital de la seria Arius, care oferă un aspect modern și elegant, dar oferă o experiență tradițională de joc cu pian acustic, oferind 88 taste clasificate cu Hammer Standard și sunetul pianului grand concert al concertelor CFX al lui Yamaha. Funcția Key-Off Samples reproduce o ușoară schimbare a sunetului în momentul în care îndepărtați degetele de la taste, în timp ce tehnologia Rezonanță de coarde reproduce efectul sonor al mai multor șiruri de rezonanță care apare atunci când ciocanul unui pian mare lovi unul dintre ele. Tastatura cu pian cu 88 de taste standard (GHS) oferă o atingere mai grea în partea inferioară și atingerea mai ușoară în capătul superior și este similară cu pianul acustic. Două difuzoare de 12 cm reproiectate pot furniza un sunet foarte puternic, de la note mici până la înalte, care este, de asemenea, mai aproape de un adevărat pian acustic. Pianul poate, de asemenea, să recreeze acustica caracteristică a sunetului grandului pian într-o manieră mai realistă prin utilizarea tehnologiei Stereophonic Optimizer pentru căști sau tehnologia Acoustic Optimizer pentru difuzoare. Tehnologia inteligentă de control acustic (IAC) ajustează automat sunetul automat, permițând jucătorilor să se bucure de un sunet echilibrat la orice nivel de volum. Pianul este echipat cu trei pedale (Damper, Sostenuto, Soft), odihnă muzicală și capac de pliere. Este livrat împreună cu cartea muzicală "50 Classical Music Masterpieces" și un adaptor de ca. Dimensiuni: 1353 x 792 x 296 mm. Greutate: 35,9 kg. Design de culoare albă.

1 x

Superlux HD-681B GR

Superlux HD-681B GR

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Studio căști semi-deschise, SPD 98 db, 32 ohmi, 10-30.000 Hz, 300 mW, lungimea cablului 2,5 m, jack stereo 3,5 mm, incl. adaptor la jack stereo de 6,3 mm, greutate (fără cablu): 276 g, incl. husă de transport, bandă de ajustare autoportantă pentru o potrivire excelentă și un confort maxim.

1 x

Bespeco SG101 White

Bespeco SG101 White

Scaun pentru pian cu înăltime reglabilă din lemn de fag, finisaj alb. Folosind mecanismul rotativ pe partea laterală a scaunului, puteti regla înăltimea între 46-56 cm. Sezutul este detasabil. Dimensiuni scaun 30 x 52 cm. Greutate scaun 8 kg. Capacitatea maximă de încărcare: 100 kg.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Yamaha YDP-S34 White Set sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | Yamaha YDP-S34 White Set
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză