Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX g.gl 3000 TO Ochelari pentru schi

Uvex g.gl 3000 TO convinge prin designul său curat și oferă toate caracteristicile pe care schiștii le pot aștepta de la un ochelar de schi de top. Set extins: - spuma fata de velur - membrana climatică - curea de ochelari din cauciuc cu silicon...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Ochelari pentru schi UVEX g.gl 3000 TO Ochelari pentru schi

UVEX g.gl 3000 TO Ochelari pentru schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5513315030 | ID: 373214

UVEX g.gl 3000 TO Ochelari pentru schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Uvex g.gl 3000 TO convinge prin designul său curat și oferă toate caracteristicile pe care schiștii le pot aștepta de la un ochelar de schi de top.

Set extins:
- spuma fata de velur
- membrana climatică
- curea de ochelari din cauciuc cu silicon

Ochelari de schi rezistenți la rupere:
Uvex garantează protecția maximă a ochilor în orice moment: lentile din policarbonat special fabricate, care îndeplinesc standardul pentru ochelarii de schi și de siguranță. În timpul testării, au fost testați rezistența la bile de oțel de 6 mm care zboară cu o viteză de 162 km / h. Fără să se rupă. Pentru protecție maximă.

Ochelari de schi cu tehnologie lentilă decentă:
În ciuda curburii obiectivului, ochelarii de protecție garantează o vedere 100% distorsionată.

Oglindă completă FM:
Tehnologia de reflecție excelează în design și funcționalitate. Lentila acoperită cu 18 straturi de film are un efect imagistic și, în plus, protejează împotriva radiațiilor infraroșii cu o lungime de undă de la 780 nm la 1000 nm. Pigmenții speciali din lentila polimerică activează un filtru care elimină și absoarbe această radiație. Sarcina termică este semnificativ redusă, reducând astfel deshidratarea și oboseala ochilor - prevenind ceața cenușie.

Lasergold lite LGL:
Obiectivul cu laser este îmbunătățirea curbelor terenului și luminează culorile din împrejurimi. Folosește lentile galbene și portocalii strălucitoare.

Ochelari de schi Supravision®:
Strat anti-ceață
Tehnologia unică uvex [supravision®] oferă o rezistență extremă la zgârieturi la exteriorul obiectivului și protecție continuă împotriva înfundării din interior.

Decolează TO:
Obiectivul interschimbabil conține doi magneți mici. Astfel, ochelarii de vreme rea pot fi transformați rapid și ușor în ochelari de vreme însorită. Obiectivul înlocuibil întunecat este subțire și flexibil și poate fi ascuns și în pungă.

Ochelari de protecție UV:
Filtrele absorbante UV încorporate în material protejează 100% retina ochiului de deteriorarea UV până la 400 nm. Toate ochelarii uvex oferă protecție 100% UVA, UVB și UVC.

Lentilă dublă cilindrică:
Lentilele duble cilindrice oferă protecție împotriva radiațiilor UV și a deteriorării mecanice. Decalajul dintre ochelari mărește rezistența la ceață. Curbură orizontală pentru un câmp vizual mai larg.

OTG (peste pahare):
Construcția cadrului este adaptată la purtarea ochelarilor de vedere sub aceste ochelari. Decupajele speciale din cadru și un design mai mare al ochelarilor permit purtarea ochelarilor fără a provoca presiune sau disconfort.

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

M


Funcții

Tipul de activitate


Proprietăți

Polarizați

Nu

Forma lentilei


Cadru

Tip de rame

Culoare ramei (conform producătorului)

Negru Mat


Lentile

Lentila culoare (conform producătorului)

Mirror Green/Lasergold Lite

Categoria lentilelor

S1, S3

Lentila de schimb inclusa in pachet

Da


Material

Material


Dimensiuni și greutate

Lățimea lentilei

188 mm

Inaltime lentila


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate