Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX g.gl 3000 CV Ochelari pentru schi

Viziune fără distorsiuni, îmbunătățită prin contrast, înfășurată într-un design modern - este uvex g.gl 3000 CV. Acest ochelar cu oglindă cilindrică, cu un singur obiectiv, oferă un câmp vizual mai mare cu 15% și tehnologie uvex colorvision pentru...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Ochelari pentru schi UVEX g.gl 3000 CV Ochelari pentru schi

UVEX g.gl 3000 CV Ochelari pentru schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5513332430 | ID: 373200

UVEX g.gl 3000 CV Ochelari pentru schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Viziune fără distorsiuni, îmbunătățită prin contrast, înfășurată într-un design modern - este uvex g.gl 3000 CV. Acest ochelar cu oglindă cilindrică, cu un singur obiectiv, oferă un câmp vizual mai mare cu 15% și tehnologie uvex colorvision pentru o viziune clară. În plus, uvex a sporit protecția fără ceață a stratului anti-ceață supravision®: în condiții de testare, acum realizează 300 de secunde în loc de 60 de secunde. Iar proprietățile anti-zgârieturi ale interiorului obiectivului sunt îmbunătățite substanțial. O altă caracteristică practică: tehnologia OTG înseamnă că poate fi purtată deasupra ochelarilor de prescripție medicală.

Set extins:
- spuma fata de velur
- membrana climatică
- curea de ochelari din cauciuc cu silicon

Ochelari de schi rezistenți la rupere:
Uvex garantează protecția maximă a ochilor în orice moment: lentile din policarbonat special fabricate, care îndeplinesc standardul pentru ochelarii de schi și de siguranță. În timpul testării, au fost testați rezistența la bile de oțel de 6 mm care zboară cu o viteză de 162 km / h. Fără să se rupă. Pentru protecție maximă.

Ochelari de schi cu tehnologie lentilă decentă:
În ciuda curburii obiectivului, ochelarii de protecție garantează o vedere 100% distorsionată.

Oglindă completă FM:
Tehnologia de reflecție excelează în design și funcționalitate. Lentila acoperită cu 18 straturi de film are un efect imagistic și, în plus, protejează împotriva radiațiilor infraroșii cu o lungime de undă de la 780 nm la 1000 nm. Pigmenții speciali din lentila polimerică activează un filtru care elimină și absoarbe această radiație. Sarcina termică este semnificativ redusă, reducând astfel deshidratarea și oboseala ochilor - prevenind ceața cenușie.

Ochelari de schi Supravision®:
Strat anti-ceață.
Tehnologia unică uvex [supravision®] oferă o rezistență extremă la zgârieturi la exteriorul obiectivului și protecție continuă împotriva înfundării din interior.

Ochelari de protecție UV:
Filtrele absorbante UV încorporate în material protejează 100% retina ochiului de deteriorarea UV până la 400 nm. Toate ochelarii uvex oferă protecție 100% UVA, UVB și UVC.

OTG (peste pahare):
Construcția cadrului este adaptată la purtarea ochelarilor de vedere sub aceste ochelari. Decupajele speciale din cadru și un design mai mare al ochelarilor permit purtarea ochelarilor fără a provoca presiune sau disconfort.

Cilindric cu un singur obiectiv:
Sticlă cilindrică cu curbură orizontală pentru o mai bună viziune periferică.

Colorvision portocaliu:
Filtrul de culoare pentru ochelarii de schi crește contrastul culorilor culorilor și îmbunătățește vizibilitatea. Culoarea portocalie luminează împrejurimile și accentuează curbele terenului. Pentru o vedere clară, ochelarii au un strat anti-ceață cu 400% mai gros.

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă

Gen


Mărimea

Mărime

M


Funcții

Tipul de activitate


Proprietăți

Polarizați

Nu

Forma lentilei


Cadru

Tip de rame

Culoare ramei (conform producătorului)

Black Mat White


Lentile

Lentila culoare (conform producătorului)

Mirror Orange/CV Gree

Categoria lentilelor

S2

Lentila de schimb inclusa in pachet

Nu


Material

Material


Dimensiuni și greutate

Lățimea lentilei

188 mm

Inaltime lentila


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate