Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Downhill 2000 S CV Ochelari pentru schi

Inginerii uvex și-au pus totul în actualizarea colorvision a acestui ochelar de schi clasic. Uvex downhill 2000 CV are un câmp vizual mai mare cu 15% și o acoperire anti-ceață supravision® îmbunătățită cu 400%. O lentilă simplă sferică, oglindită,...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Ochelari pentru schi UVEX Downhill 2000 S CV Ochelari pentru schi

UVEX Downhill 2000 S CV Ochelari pentru schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5504472730 | ID: 373197

UVEX Downhill 2000 S CV Ochelari pentru schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Inginerii uvex și-au pus totul în actualizarea colorvision a acestui ochelar de schi clasic. Uvex downhill 2000 CV are un câmp vizual mai mare cu 15% și o acoperire anti-ceață supravision® îmbunătățită cu 400%. O lentilă simplă sferică, oglindită, descentrată, cu o calitate optică 1+ oferă un confort maxim de vizualizare fără distorsiuni. Combinat cu tehnologia uvex colorvision care îmbunătățește contrastul, aceasta produce cea mai clară viziune posibilă, în orice fel de vreme. Ochelarii uvex downhill 2000 CV sunt disponibili într-o nuanță de lentile de S1 (43-80% transparență) și S2 (19-42% transparență. Iar pentru fețele mai înguste există uvex downhill 2000 CV S.

Set extins:
- spuma fata de velur
- membrana climatică
- curea de ochelari din cauciuc cu silicon

Ochelari de schi cu tehnologie lentilă decentă:
În ciuda curburii obiectivului, ochelarii de protecție garantează o vedere 100% distorsionată.

Oglindă completă FM:
Tehnologia de reflecție excelează în design și funcționalitate. Lentila acoperită cu 18 straturi de film are un efect imagistic și, în plus, protejează împotriva radiațiilor infraroșii cu o lungime de undă de la 780 nm la 1000 nm. Pigmenții speciali din lentila polimerică activează un filtru care elimină și absoarbe această radiație. Sarcina termică este semnificativ redusă, reducând astfel deshidratarea și oboseala ochilor - prevenind ceața cenușie.

Ochelari de schi Supravision®:
Strat anti-ceață.
Tehnologia unică uvex [supravision®] oferă o rezistență extremă la zgârieturi la exteriorul obiectivului și protecție continuă împotriva înfundării din interior.

Ochelari de protecție UV:
Filtrele absorbante UV încorporate în material protejează 100% retina ochiului de deteriorarea UV până la 400 nm. Toate ochelarii uvex oferă protecție 100% UVA, UVB și UVC.

O lentilă sferică:
Sticla sferică din policarbonat oferă protecție împotriva radiațiilor UV și a deteriorărilor mecanice. Curbura verticală și orizontală oferă o viziune panoramică.

Colorvision galben:
Filtrul de culoare pentru ochelarii de schi crește contrastul culorilor culorilor și îmbunătățește vizibilitatea. Culoarea galbenă are un efect de strălucire, îmbunătățind vederea în condiții meteorologice nefavorabile și ceață. Pentru o vedere clară, ochelarii au un strat anti-ceață cu 400% mai gros.

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

M


Funcții

Tipul de activitate


Proprietăți

Polarizați

Nu

Forma lentilei


Cadru

Tip de rame

Culoare ramei (conform producătorului)

Negru Mat


Lentile

Lentila culoare (conform producătorului)

Mirror Rose/CV Green

Categoria lentilelor

S2

Lentila de schimb inclusa in pachet

Nu


Material

Material


Dimensiuni și greutate

Lățimea lentilei

176 mm

Inaltime lentila


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate