Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Bottom Bracket Shell Installation Tool Unelte

Unealtă de instalare a carcasei suportului inferior. material: premium flex plus oțel carbon finisaj de suprafață: înnegriți conform DIN 50938 standard Utilizare: Acest instrument este utilizat pentru instalarea și scoaterea carcasei suportului...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 616293 | ID: 419769

Unior Bottom Bracket Shell Installation Tool Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Unealtă de instalare a carcasei suportului inferior.

  • material: premium flex plus oțel carbon
  • finisaj de suprafață: înnegriți conform DIN 50938 standard

Utilizare:

  • Acest instrument este utilizat pentru instalarea și scoaterea carcasei suportului inferior de 35,8 mm și 36,3 mm. Este fabricat din oțel de scule de precizie cu tratament termic și protecție a suprafeței. Avantajul instrumentului este că împiedică alunecarea de pe coajă.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

1750


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate