Traveler Guitar Ultra-Light Nylon Travel Guitar

Chitare clasice cu pick-up | Cod produs: ULT-LIGHT-NYLON | ID: 214018

1.390 lei

Disponibil ca model de showroom într-unul dintre magazinele noastre
Livrare gratuită
87 puncte

Disponibil la cerere

Verifică disponibilitatea

Traveler Guitar Ultra-Light Nylon Travel Guitar

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Ultra-compact și ultra-ușoară cu chitară clasică de călătorie cu nylon, care este parte din seria Ultra-Light și dispune de sistemul propriu de reglare în corp care utilizează mașinile de tuning standard mutate în corp pentru a crea o chitară care are un gât pe scară largă, dar este în mod substanțial mai scurt decât chitarele de dimensiune completă. Lipsa unui cap de cap și a unui corp mic, ergonomic, permit chitara să fie cu 20% mai ușoară și cu 29% mai scurtă decât o clasică de dimensiuni complete, toate păstrând în același timp aceeași experiență de joc la care vă obișnuiți. Complet cu pickup piezo acustic Shadow, electronică pasivă și o ieșire standard de 6,3 mm, această chitară poate fi conectată direct la un amplificator sau dispozitiv de înregistrare. Suportul pentru tălpi este detașabil pentru o transportare ușoară, astfel încât chitara și sacul se potrivesc cu ușurință în orice compartiment de aerisire al companiei aeriene. Și, deoarece chitara cântărește mai puțin de 1,5 kg și are doar 73 cm lungime, poate fi luată oriunde. Corpul și gâtul sunt realizate din lemn de esență tare din America de Est și au o construcție gât-prin-corp. Gâtul este prevăzut cu o palmă ebonizată din lemn de trandafir cu inserții de puncte laterale și 22 de freze medii. Lungimea scării este de 628,65 mm, lățimea piuliței este de 49,3 mm. Alte caracteristici includ hardware perloid / crom (raportul de transmisie 14: 1) și șiruri D'Addario Pro-Arte EJ45. Design natural de culoare Satin.

Parametrii și specificații

Culoarea producătorului

Natural

Griff

Rosewood

Număr de freți

22

Toc/Husă

Husă inclus

Mână

Right Hand

Cutaway

Da

Numărul de corzi

6x Nylon

Mărimea

4/4

Ţara de fabricaţie

China

Frets Size

Medium

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

4,38

Dețineți produsul Traveler Guitar Ultra-Light Nylon Travel Guitar sau ați avut ocazia să îl încercați?

Dorota L.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
02-06-2015

Jestem zadowolona z produktu i polecam osobom, które jadą na wyjazd i nie mogą wziąć zwykłej gitary ze sobą. Plusem jest to, że instrument jest mały i lekki i dobry do ćwiczeń. Jedyną rzeczą, ktorej brakuje to cos co by symulowalo brzeg pudła rezonansowego od lewej strony gitary, zeby mozna było o cos oprzeć rękę. Tak poza tym uważam to za bardzo udany zakup.

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | Traveler Guitar Ultra-Light Nylon Travel Guitar
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză