TOP 10 cele mai populare produse ale anului 2019

Utilizează codul BESTOF19 pentru oricare dintre aceste produse pentru a le reduce prețul cu 10%. Același cod reduce prețul produselor Muziker Merch cu 30%. Nu rata această oportunitate.
for producents

Mega Acoustic

Panouri acustice din spumă, care absorb toate frecvențele audio nedorite. * nu se aplică frecvențelor emise intenționat de cântărețul care nu are voce

Muziker merch

Conform statisticii, produsele cu sigla Muziker - Time to Play sunt pe locul 9. Șepci, genți și tricouri s-au vândut ca și cum am fi un brand de îmbrăcăminte. Ce poți face, când arată atât de binr?
audio komplete
for producents

Bețe de tobă Goodwood

Bețele Goodwood, sau „lemn bun”, sunt preferatele toboșarilor care știu ca bețele lor nu pot fi descrise ca niște simple bucăți din lemn.

Corzi D´Addario

Locul al șaptelea aparține, pe bună dreptate, clasicului american din New York, pentru că D'Addario este un brand care evoluează constant și nu se sprijină pe lauri. Let's Go Yankees!

for artists
for youtubers

Pian digital Nux WK-310

"Este ieftin, sună frumos - oamenilor le va plăcea", am spus când am văzut acest pian și am avut dreptate. Acest bestseller are polifonie cu 128 de voci, deci dacă ai 64 de degete pe fiecare mână, le poți număra pe toate.

LAG T70D

Gâtul precum al unei girafe, formele corpului ca o statuie a lui Venus, tensiunea corzilor din atmosferă este din afara acestei lumi. Acesta este un farmec francez ascuns într-o chitară acustică

komplete audio 1
komplete audio 1

Behringer C-1U și Superlux TM58

Medalia a trebuit împărțită în jumătate, între cele două microfoane. Studio USB de la Behringer și erou vocal cu sigla Superlux

Kurzweill KP100

Kurzweil este un brand care se îmbunătățește în fiecare an. Claviatura KP100 a fost concepută inițial pentru începători, dar este iubită în special de amatorii profesioniști.

komplete audio 1
komplete audio 1

Orange Crush 20RT

Zdrobește, sparge, demolează, distruge - acestea sunt unele dintre sinonimele cuvântului "crush" și exact asta se va întâmpla cu sunetul tău de chitară. Trimiteitoate lucrurile sonore distruse și zdrobite de acest portocaliu britanic într-un mesaj privat.

Ukulele Arrow MH-10, Cascha EH3953 și Mahalo MK1-TBR

Primul loc și câștigătorul clar al vânzărilor de instrumente muzicale de anul trecut. Nu este o surpriză, deoarece în partea de sus a listei sunt din nou instrumente cu 4 coarde. Nu este vorba de chitare bas sau viori, ci de ukulele - și imediat cele mai populare trei

komplete audio 1
Utilizează codul BESTOF19 pentru oricare dintre aceste produse pentru a le reduce prețul cu 10%. Același cod reduce prețul produselor Muziker Merch cu 30%. Nu rata această oportunitate.
© 2004-2020 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză