Lista primelor 10 cele mai tari noutăți ale verii 2019

native_instruments
Din fericire, această apocalipsă fierbinte s-a încheiat și putem recapitula ce inovații au reușit să ne protejeze de căldură în această vară. Acesta este cel mai răcoritor top 10:

10 - Rock Off

Ar trebui să arunci în coșul de gunoi tricoul cu Guns N'Roses decolorat și spălat de 100 de ori și să achiziționezi ceva nou. Spre exemplu, noul tricou Guns N'Roses pe care îl avem disponibil în 6 mărimi și diverse culori. Și în afară de asta, vechiul tău tricou s-a micșorat, mărimea „M” nu mai este potrivită.

audio komplete
for producents

9 - Novox Mobilite

Din titlu se vede că este vorba de ceva mobil, dar la început am avut impresia că este un încălzitor mobil cu microfon. Asta m-a intrigat, așa că l-am conectat. Chiar și colegul meu bâlbâit a început să vorbească în mod fluent. E extraordinat pentru cântat și vorbit - asta dacă ai ceva de spus. Dacă nu o faci, nu te îngrijora - redă și muzică.

8 - AIAIAI

Aiaiaaai - acesta este exact sunetul pe care l-am făcut, când am încercat aceste căști pornite. Pe de o parte, le poți alătura din piesele individuale (cască, construcție, cablu), pe de altă parte, ele acoperă urechile mele proeminente. În același timp, redau un sunet înfiorător de bun, ideal pentru vară.

for artists
for youtubers

7 - Kemper Profiler Stage

La început au existat doar efecte analogice. Apoi, cele digitale au ajuns la modă și au pus stăpânire pe scenă. Apoi, s-a aflat că acele analogice sunt încă mai bune într-un fel și au revenit la analog. Apoi a apărut un Kemper. Acum nu este disponibil doar în versiunea rack, dar și ca o pedală. Frumusețe digitală pură.

6 - Snake Oil

Uleiul de șarpe este obținut prin apăsarea șarpelui rece și este folosit exclusiv pentru redobândirea creșterii părului. Nu merge deloc. Ceea ce funcționează perfect sunt două pedale fuzz/booster de la Chapman. Le-am încercat în birou și părul nostru a început să crească cu adevărat. Doar din nas și urechi deocamdată, dar vom continua testarea și vă vom anunța. Dar sunetul este ca un Brexit greu „Made in England”.

komplete audio 1
komplete audio 1

5 - Yamaha PSR SX700 și 900

Ecranul tactil de 7 inch de pe această claviatură are o imagine mai bună decât televizorul bunicii tale, iar sunetul este mai bun decât cel de la nunta ei. Yamaha din nou supracompensează și a introdus toate cele mai noi piese în această serie SX doar pentru a face concurența să plângă. Credem că a funcționat!

4 - KRK Rokit G4

Krk este o insulă din marea Adriatică și, din câte știm, nu are nimic în comun cu echipamentele de studio. Membranele galbene ale acestor monitoare de studio sunt fabricate din kevlar și acesta este exact materialul din care sunt confecționate vestele antiglonț. Puteți avea propriile monitoare antiglonț la prețul celor obișnuite!

komplete audio 1

3 - Focusrite - Interfețe audio din a 3-a generație

komplete audio 2

Fiecare generație crede că este „ultimul produs bun” - nu este adevărat. Părinții din prima epocă de piatră au început această afirmație în timp ce copiii lor au inventat toporul de mână. „ Hei, uite mamă, cu ce se joacă copilul nostru. Oare ce ar putea să devină?" A treia generație Focusrite este dovada că interfețele audio sunt din ce în ce mai bune cu fiecare generație, iar studiourile de acasă produc un sunet chiar mai bun și mai profesional.

2 - Fender Vintera

komplete kontrol m32

În noua eră, Fender duce mai departe moștenirea vintage cu seria sa Vintera. Strat, Tele, Jaguar, Mustang și ambele bassguitars cult, Precission și Jazz, sunt îmbrăcate în culori murdare, cu mirosul vintage pentru care îndrăgim Fender. Ei bine, nu doar din cauza mirosului, era doar un fel de a spune. Știi la ce ne referim.

1 -- Și pe primul loc în lista noastră este * sunet de tobe* ....

O companie numită Roland care, spre surprinderea tuturor, și-a reactivat sintetizatorii Fantom. Pe măsură ce scriu această listă, există un embargou informațional asupra acestora, așa că nu am voie să spun decât atât: Fantom a revenit!

komplete kontrol m32
© 2004-2019 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză