roland competition

Modulul Roland TM-2 Trigger gratuit la achiziția tobelor V-Drums TD-25

Roland trigger
Roland V-Drums TD-25 sunt perfecte pentru toboșari la concertele pentru care au nevoie de mai multe opțiuni de sunet. La aceste tobe poți primi gratuit modulul Trigger TM-2.
Cun funcționează?

Cumpără Roland V-Drums TD-25 la Muziker până la 31.3.2019.

Înregistrează produsul pe website-ul Rolandeasteurope.com.

Vei primi un e-mail cu o cerere de a trimite o dovadă a achiziției. După ce trimiterea și acceptarea cererii, trebuie doar să aștepți cadoul.
Cumpără Roland V-Drums TD-25
Reguli și condiții

De ce V-Drums TD-25

Seria Roland V-Drums TD-25 este echipată cu peste 200 de instrumente dinamice de tobe și percuție care răspund la fel ca și echivalentele lor acustice, pentru un sunet expresiv, indiferent dacă exersezi, înregistrezi o sesiune sau cânți într-un concert.
 
Dar, uneori, ai nevoie de sunete suplimentare care nu sunt încorporate - un sunet percutant pe bătaia din fundal, frecvența super-joasă a unui kick de 808 suprapus peste lovitura acustică sau chiar voci și piste de fundal care nu pot fi recreate pe kit.
drum set
roland trigger

De ce TM-2 Trigger

Roland TM-2 trigger Module îți permite să completezi rapid golurile din paleta ta acustică. Modulul mic vine pre-încărcat cu sunete de tobe și percuție, dar poate fi încărcat și cu propriile sample-uri pentru o versatilitate maximă în timpul interpretării.
 
Atunci când este utilizat cu un kit din seria V-Drums TD-25, TM-2 îți permite să activezi sunete suplimentare pentru kick și snare (sau pe orice tobe/cinel). Alternativ, poți adăuga câteva pad-uri suplimentare pentru a extinde numărul de sunete disponibile din kitul V-Drums.
Modulul TM-2 nu funcționează doar cu V-Drums. Dacă îl concertezi cu tobe acustice, adăugând TM-2, este ușor să suprapui sunete și sample-uri electronice pe sunetul de tobe acustice sau chiar poți extinde numărul de sunete disponibile din setul tău acustic prin conectarea modulului la unele pad-uri de tobe electronice.
Cumpără Roland V-Drums TD-25
© 2004-2019 Muziker | Roland promo 1
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Activeză