Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET

Controlere și software pentru DJ | Cod produs: DDJ-400-SET | ID: 312892

Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

PICTURA PRINCIPALA A SETULUI ESTE ILUSTRAT! - Un set de două piese pentru un preț redus. Mai devreme sau mai târziu veți avea nevoie de amândoi. Dacă alegeți să le cumpărați acum, veți economisi bani și timp, precum și nu mai este nevoie să vă ocupați mai târziu.

Produse în set

1 x

Pioneer Dj DDJ-400

Pioneer Dj DDJ-400

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Învățarea pentru DJ nu a fost niciodată mai ușoară decât cu controlerul DJ DDJ-400 cu 2 canale pentru recorder dj. Ambalat cu funcții care vă ajută să vă dezvoltați în mod confortabil abilitățile, aspectul acestui controler oglindeste aspectul setului nostru NXS2, cu elemente comune, cum ar fi butoanele cue dedicate, Beat FX, controalele de tip looping în stil CDJ și multe altele. În consecință, echipamentul nostru avansat de DJ va fi normal să îl utilizați atunci când sunteți gata să progresați. Însoțit de software-ul nostru de performanță profesională, rekordbox dj, caracteristica Tutorial compatibilă vă va ajuta să stăpânești capabilitățile creative ale acestui controler. Ușoare și portabile, luați DDJ-400 împreună cu dvs. pentru a organiza sesiuni sau petreceri. Veți simți în curând acasă în timp ce vă jucați. TUTORIALS: Veți avea acces la funcția Tutorial lui rekordbox dj. Urmați-vă de-a lungul ecranului computerului pentru a afla cum să utilizați tehnicile DJ și master. CLUB-STYLE LAYOUT: Butoanele și butoanele DDJ-400 sunt aranjate în același mod ca și cele din setul profesional NXS2. Dezvoltați-vă abilitățile folosind o interfață similară cu cea a jucătorului nostru standard de club și îmbunătățiți combinațiile dvs. cu Sound Color FX și Beat FX cu curbele preluate din mixerul DJM-900NXS2. În curând vă veți simți confortabil în cabinele DJ. BEAT FX: Aplicați FX profesionist care se potrivește cu tempo-ul piesei care se joacă curent utilizând caracteristica Beat FX. Acest lucru vă va ajuta să realizați seturi unice, chiar dacă tocmai ați început. REKORDBOX DJ: Vei primi o cheie de licență dj rekordbox inclusă împreună cu acest controler. Pur și simplu activați cheia de licență pentru software-ul nostru DJ, conectați controlerul și începeți Djing. PC MASTER OUT: Pentru flexibilitate puteți alege să ascultați mixul prin difuzoarele interne ale computerului sau prin difuzoare desktop conectate. În același timp, puteți să folosiți căștile pentru a vă sugera independent de comandantul principal. PLUG ȘI PLAY: Cu o placă de sunet încorporată, conectați controlerul la computer utilizând cablul USB furnizat pentru pornire și pornire.

1 x

Decksaver Pioneer DDJ-400 Cover

Decksaver Pioneer DDJ-400 Cover

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Acoperire pentru Pioneer DDJ-400. Încă fabricat din policarbonat foarte durabil, dar ajungând la un preț mai accesibil. Proiectat și proiectat în Marea Britanie pentru DDJ-400 și încredințat de cluburi de noapte și profesioniști din întreaga lume pentru a-și menține durata de viață a echipamentului. Personalizat, realizat din policarbonat foarte puternic pentru a proteja platoul, faderul și comenzile în timpul transportului. Precizie turnată pentru o potrivire exactă, în timp ce adaptați cablurile, Pioneer dvs. poate sta gata de funcționare.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-400 Cover SET
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză