Pioneer Dj DDJ-200

Controlere și software pentru DJ | Cod produs: DDJ-200 | ID: 311945

Pioneer Dj DDJ-200

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Pioneer Dj DDJ-200
Pioneer Dj DJC-200 Bag

Pioneer Dj DDJ-200

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Controler Smart DJ compact și compact, cu un design pro-stil. DDJ200 este capabil să redea melodii prin telefonul smartphone sau PC / Mac folosind o varietate de aplicații și programe de DJ, inclusiv aplicația gratuită WeDJ pentru iPhone, precum și djay și edjing Mix. În funcție de dispozitivul dvs. și de programul pe care îl alegeți, puteți să amestecați muzica stocată în biblioteca dvs. iTunes sau rekordbox sau să redați melodii de la Beatport LINK, SoundCloud Go +, Deezer sau chiar Spotify.

De mai bine de 25 de ani, producem echipamente DJ, software, echipamente audio profesionale și instrumente muzicale de producție, toate folosite de DJ-i pentru vedetele globale. DDJ-200 oferă acum oricui - indiferent de cunoștințele muzicale sau tehnice - un mod intuitiv de a sari în mixarea muzicii. Conceput pentru începători și fanatici, controlerul inteligent este compatibil cu o varietate de aplicații de streaming de muzică și oferă acces la funcțiile utilizate în dispozitivele profesionale. Puteți folosi modelul DDJ-200 pentru a amesteca melodiile acasă sau în mișcare.
Conectați DDJ-200 la iPhone și amestecați melodiile din iTunes prin intermediul aplicației WeDJ. De asemenea, puteți conecta software-ul la SoundCloud Go + și noul serviciu Beatport LINK pentru a vă conecta la Beatport LINK pentru a accesa surse imense de muzică online. Descărcați aplicația Algoriddim djay iOS și combinați melodiile Spotify (este necesar un cont Premium) sau descărcați MWM SAS edjing Mix iOS / Android și accesați muzica Deezer.
Aranjarea butoanelor controlerului DDJ-200 se bazează pe echipamente profesionale DJ care vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi pe o scenă mare. Pentru a obține cele mai bune rezultate din DJ, am adăugat o caracteristică de tranziție și FX la WeDJ pentru iPhone.

Caracteristici cheie ale DDJ-200 și WeDJ pentru iPhone:

Compatibilitate multiplă de aplicații și suport pentru streaming.
Conectați telefonul DDJ-200 la telefonul smartphone, tabletă sau PC / Mac, alegeți aplicația DJ preferată, cum ar fi Edjing Mix de la WeDJ, MWM SAS și djay și Algoriddim, care sunt stocate pe dispozitiv. Unele servicii de streaming sunt, de asemenea, acceptate, astfel încât să puteți descoperi muzică din mai multe genuri în cataloage online extinse. Chiar mai bine, atunci când sunteți conectat la DDJ-200, vă puteți bucura gratuit de toate funcțiile lui rekordbox dj și WeDJ for iPhone.
Tutorial și Pop-Sugestie pentru a ajuta DJ-urile să înceapă
Combinați DDJ-200 cu WeDJ pentru iPhone și folosiți Tutorialul pentru a vă ajuta cu elementele de bază ale DJing-ului. Aflați cum să conectați controlerul la dispozitive și cum să utilizați diferite caracteristici și efecte.
Compact, ușor de utilizat DJing oricând, oriunde
Luați controlerul DDJ-200 ori de câte ori doriți datorită designului său ușor și subțire. Nu este nevoie să purtați difuzoare deoarece puteți reda sunetul de la difuzorul încorporat al smartphone-ului, tabletei sau PC / Mac.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Cumpărați Pioneer Dj DDJ-200 în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

4,50

Dețineți produsul Pioneer Dj DDJ-200 sau ați avut ocazia să îl încercați?

Atala S.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
24-06-2020

Kezdőknek a legjobb választás. De hiányzik egy idő után a loop section!

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-200
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză