M-Audio Home Studio Set 2

Claviaturi MIDI max. 61 clape | Cod produs: KEYSTATION-61-MK3-SET | ID: 297545

M-Audio Home Studio Set 2

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect produsului.

Parametrii și specificații

Număr de clape

61

Dimensiune clape

Standard

Produse în set

1 x

M-Audio Keystation 61 MK3

M-Audio Keystation 61 MK3

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Controler de tastatură MIDI USB cu 61 de taste de acțiune sintetică sensibile la viteză maximă, cu senzație naturală. Conexiune USB-MIDI pentru redarea instrumentelor virtuale, controlul software-ului de înregistrare și multe altele. MIDI cu 5 pini pentru conectarea la sintetizarea analogică preferată. Butoane de transport și direcții pentru controlul oricărui software de înregistrare / DAW. Volume Fader pentru un control mai profund al pluginurilor. Pneuri de pitch și modulare proiectate ergonomic pentru performanțe expresive. Funcționalitatea avansată personalizează roțile de fader, butoane, pitch și mod pentru a controla orice parametru DAW sau plugin. Designul compact se potrivește perfect cu orice birou, studio sau scenă. USB-powered, acceptă conectivitate plug-and-play pentru Mac sau PC-ul nu necesită drivere. compatibilitate iOS utilizând kitul de conectare a camerei iPad Apple (comercializat separat). Include Pro Tools | Prima ediție M-Audio, Ableton Live Lite, software de înregistrare / DAWs. Include AIR Music Tech Mini Grand, cu șapte sunete de pian acustice. Include pianul electronic virtual AIR Music Tech Velvet cu cinci piane legendare electrice din anii '60 și '70. Include stația de lucru multifuncțională AIR Music Tech Xpand! Dimensiuni: 995 x 189 x 68 mm. Greutate: 4,1 kg. Culoare: Negru

1 x

M-Audio M-Track 2x2M

M-Audio M-Track 2x2M

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Interfața audio M-Audio M-Track 2x2M este o interfață audio de mare viteză 2x2M de 24 biți / 192 kHz USB-C, cu preamplificatoare de înaltă înălțime și performanță audio excepțională la intrări. Această interfață este ideală pentru monitorizare și înregistrare, cu ieșire audio de calitate studio, două intrări combinate XLR / TRS, 2 intrări de instrumente și un I / O MIDI cu 5 pini pentru conectarea angrenajelor externe MIDI. Această interfață audio USB-C de mare viteză este soluția ideală pentru monitorizarea și înregistrarea latenței zero.

2 x

M-Audio BX8 D3

M-Audio BX8 D3

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Design bi-amplificat cu 150 de wați (80 LF, 70 HF) pentru un sunet puternic și precis. Atunci când monitorizați, este important să stați în poziția de mijloc sau "loc dulce" unde imaginea stereo este optimizată. BX8 D3 este dotat cu un LED de putere care permite găsirea ușoară a spotului dulce. Tweeter-ul este montat într-un ghid de undă integrat, care concentrează precis și direcționează energia înalte în câmpul de ascultare, asigurând o imagine sonică solidă și stabilă. Șoferul Kevlar de joasă frecvență țesute oferă un bas bogat și articulat. Mufa de mătase naturală de înaltă frecvență utilizează un ghid de undă integrat pentru a adăuga claritate. Acest design bi-amped asigură că fiecărui șofer îi sunt trimise doar frecvențele pe care le poate reproduce în mod eficient, producând o putere curată și o mulțime de spațiu pentru înălțime. Monitoarele studio M-Audio BX8 D3 sunt echipate cu intrări XLR și TRS echilibrate / neechilibrate de 1/4 ", asigurând o conexiune solidă cu mixerul dvs. studio sau cu alte unelte audio.BX8 D3 Acoustic Space Control ajută la asigurarea condițiilor acustice optime pentru urmărire, amestecarea și monitorizarea oriunde. Adaptați BX8 D3 la orice mediu de amestecare.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul M-Audio Home Studio Set 2 sau ați avut ocazia să îl încercați?

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | M-Audio Home Studio Set 2
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză