Kawai KDP90R

Piane digitale | Cod produs: KDP90R | ID: 213994

Ține minte
Kawai KDP90R

Acest produs nu se mai fabrică sau nu mai face parte din ofertă noastră.
Cauți o alternativă?

Contactați-ne

Kawai KDP90R

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Pianul digital cu tastatură avansată 88-cheie Advanced Hammer Action IV-F care a fost dezvoltat pentru a reprezenta atingerea distinctivă a unui pian acustic și pentru a oferi mișcări consecvente în sus și în jos pentru o experiență de joc pian buna, naturală și extrem de autentică. Înregistrează sunetul frumos sau pianul de concert al concertului Kawai, cu toate melodiile înregistrate cu meticulozitate, analizate și reproduse fidel folosind tehnologia patentată Harmonic Imaging - acest proces a recreat întreaga gamă dinamică a pianului original. Pianul oferă în plus polifonie maximă de 92 de note, efect reverb (Cameră, Sala mică, Sala de Concerte), metronom integrat, cântece de lecție, mod dual de redare, sunete instrumentale alternative (organe, 3 melodii, maxim 15000 de note). Este echipat cu sistemul pedalei Grand Feel cu pedale de tip Damper (jumătate pedală), pedale Sostenuto și soft, intrare / ieșire MIDI, două ieșiri pentru ieșirea căștilor și două difuzoare de 12 cm (2 x 13 W). Dimensiuni: 1360 x 403 x 851 mm. Greutate: 38 kg. Premium design de culoare Rosewood.

Parametrii și specificații

Arranger

Nu

Polifonie

192

Finisaj

Culoare conform producătorului

Rosewood

Ţara de fabricaţie

Japonia

Punctaj bazat pe 2 recenzii utilizator:

4,94

Dețineți produsul Kawai KDP90R sau ați avut ocazia să îl încercați?

Zoltán R.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
28-03-2016

Nagyon jó eddig a termék, csak nem sikerült a megbeszélt napon kiszállítani hosszas, előzetes egyeztetések ellenére sem..

Anonim

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
27-02-2015

Ich habe ein preiswertes, qualitativ hochwertiges Einstiegs-E-Piano ohne Schnickschnack gesucht und gefunden. Ich bin sehr zufrieden.

© 2004-2020 Muziker | Kawai KDP90R
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză