Schimbarea produselor în 30 de zile.

Aveți 30 de zile să vă decideți

Muziker vă oferă 30 de zile pentru a returna produsele de care nu sunteți complet mulțumit și le puteți schimba cu alte produse (de aceeași valoare sau mai mare) și să plătiți diferența. Produsul trebuie să fie returnat și schimbul trebuie să fie efectuat în perioada de schimb de 30 de zile, începând cu ziua în care ați primit bunurile.  

Schimbul gratuit, fară cost de transport, este disponibil numai atunci când produsul returnat are aceeași valoare sau o valoare mai mare decât noul produs dorit. Se poate de asemenea realiza un schimb pentru un produs cu o valoare mai mică decât cel inițial achiziționat, dar accest schimb va fi pe costul clientului. În cazul în care va fi necesară o plată complementară de la client, Centrul nostru de Servicii cu Clienții va contacta clientul și va comunica modul în care se va plătii diferența.

În cazul în care valoarea bunurilor pe care doriți să le înlocuiți este mai mică de 290 RON, va trebuie să aranjați pe cont propriu returul bunurilor către noi. Muziker acoperă doar costurile de expediere a comenzii de înlocuire.

Aveți posibilitatea de a schimba bunurile achiziționate timp de 30 de zile de la livrare, totuși, după perioada legală de 14 zile, acceptăm schimbul doar pentru produse în ambalaj original, fără deteriorări și semne de utilizare.

Avantaje
Este ușor…

și trimiteți formularul la adresa de e-mail:

romania@muziker.com

De ce facem asta?

Ați avut încredere în noi când ați cumpărat produsele.
Vrem să vă arătăm aprecierea noastră.
Vrem să vă dăm ceva.

Dreptul statutar de retragere nu se aplică în următorele cazuri:

Clientul este responsabil pentru păstrarea mărfurilor în condiții de siguranță, ferite de murdărire sau daune. Dacă este posibil, vă rugăm să returnați produsele în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și componentele produsului. Clientul poate utiliza pentru transport un ambalaj de protecție.

În cazul în care ambalajul original nu mai este disponibil, vă rugăm să ambalați bunurile într-un mod care va asigura o protecție suficientă pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. În caz contrar, costurile compensatorii a daunelor vor suportate de către client. Această prevedere nu afectează dreptul legal de retragere din prezentul contract.

Retragerea din contract și carduri cadou

Clienții se pot retrage din contract pentru o comandă care a fost plătită integral sau parțial cu un Card Cadou Muziker și pot returna bunurile. Clientul va primi un credit în magazinul online Muziker egal cu valoarea cardului cadou utilizat, credit care poate fi utilizat pentru achiziții viitoare. Restul sumei va fi rambursată prin metoda de plată utilizată la efectuarea comenzii.

© 2004-2019 Muziker | Înlocuirea produselor
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză