https://eywa.muziker.com/uploads/cms_files/5028/502854/951f4fb7.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=3032

Muziker este locul care conectează fiecare persoană cu activitățile sale de petrecere a timpului liber. Indiferent dacă sunteți muzician, ciclist, pescar, jucător de golf sau toate împreună, în fiecare lună vă oferim oportunitatea de a vă exersa noile hobby-uri.

Chitara Takamine P1DCSM e-acustică în valoare de 5.160 lei este ediție limitată. Este fabricat din cedru uriaș japonez și acum este posibil să îl câștigi în provocarea din august.

Este ușor să participi la tragerea la sorți. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ceva de la noi până la sfârșitul lui August și să folosești cuponul:
TAKA4ME în coșul de cumpărături.

Vino în competiție!

Câștigătorul provocării noastre din iulie, la care am avut ca premiu un Hoverboard cu accesorii, este Dawid Kujawiak din Polonia.
Felicitări, suntem fericiți pentru tine. Condu în siguranță!

Prin introducerea unui cod unic și plasarea unei comenzi vei intra în competiție. În acest scop, dacă alegi în mod liber să participi la concurs, operatorul - MUZIKER a.s., cu sediul social la Einsteinova 18, 851 01 Bratislava, ICO: 35840773 (denumit în continuare „operatorul“) va procesa numărul comenzii și detaliile de contact - e-mail și număr de telefon în sensul art. 6 alin. 1, alin. (F) Regulamentul (UE) 2016/679 a Parlamentului European și a Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (date generale ale Regulamentul de protecție). Datele tale personale vor fi prelucrate de către operator, în scopul de a înregistra participarea la concurs, pentru a evalua competiția în sine și de a te contacta pentru a îți acorda premiul. Ca și subiect de date personale, ai dreptul de a te opune în orice moment unei astfel de prelucrări. Toate informațiile legate de viața privată, inclusiv drepturile în calitate de persoane vizate, sunt puse la dispoziție pe site-ul nostru, în secțiunea „Confidențialitate“.

* CONDIȚII GENERALE ALE CONCURSURILOR MUZIKER

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză