Alegeți țara de livrare

Nou

Fastrider Isas Geantă de cadru Antracit 16 L

Accesoriu elegant și versatil conceput pentru a satisface cerințele bicicliștilor moderni, având în vedere stilul și funcționalitatea. Confecționată din pânză spălată impermeabilă, această geantă asigură ca lucrurile tale să rămână uscate și...
Comandat la furnizor 1 buc.
Comandat de la furnizor - verificăm disponibilitatea
Geantă pentru bicicletă Fastrider Isas Geantă de cadru Antracit 16 L

Fastrider Isas Geantă de cadru Antracit 16 L

369 lei

Cod produs: 20120600-014 | ID: 1140637

Fastrider Isas Geantă de cadru Antracit 16 L

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Accesoriu elegant și versatil conceput pentru a satisface cerințele bicicliștilor moderni, având în vedere stilul și funcționalitatea. Confecționată din pânză spălată impermeabilă, această geantă asigură ca lucrurile tale să rămână uscate și protejate în timpul plimbărilor, chiar și în condiții meteorologice imprevizibile.

  • Dispunând de un compartiment dedicat, geanta oferă posibilitatea de a transporta în siguranță laptopul sau tableta, oferind un plus de confort pentru navetiști sau călători care au nevoie să rămână conectați în deplasare. Includerea unui fermoar asigură închidere sigură, păstrând articolele depozitate în siguranță în timp ce călătoriți.
  • Echipata cu manere robuste, geanta ofera o portabilitate usoara atat pe bicicleta cat si in afara acesteia, permitandu-ti sa o transporti cu usurinta atunci cand nu mergi cu bicicleta. În plus, cureaua de umăr detașabilă oferă un plus de versatilitate, oferind mai multe opțiuni de transport pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.
  • Siguranța este primordială, motiv pentru care geanta este echipată cu elemente reflectorizante, sporind vizibilitatea în condiții de lumină scăzută și asigurându-vă că sunteți văzut de ceilalți utilizatori ai drumului. Indiferent dacă faci naveta dimineața devreme sau mergi cu bicicleta acasă după întuneric, poți călători cu încredere știind că ești vizibil pentru cei din jurul tău.
  • Proiectată pentru versatilitate, geanta este potrivită și pentru biciclete electrice, oferind o soluție convenabilă de depozitare pentru călăreții de toate tipurile de biciclete. Montabilă prin intermediul cârligelor Vario pentru bicicletă electrică și velcro, această geantă oferă o atașare sigură și stabilă la bicicleta dvs., asigurându-se că rămâne pe loc pe tot parcursul călătoriei.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Unisex


Funcții

Tipul de activitate

Ciclism


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Antracit


Material

Material

Bumbac


Accesorii

Pelerina de ploaie

Nu


Dimensiuni și greutate

Volumul

Lungimea (mm)

400

Lăţime (mm)

120

Height (mm)

340

Dimensiuni

40 x 34 x 12 cm


Accesorii recomandate