Casio CDP 230R Silver SET

Piane de scenă | Cod produs: CDP230R-SR-SET | ID: 222915

Casio CDP 230R Silver SET

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect instrumentului.

Produse în set

1 x

Casio CDP 230R SR

Casio CDP 230R SR

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Pian pentru scenă digitală ușoară, cu 88 de taste de acționare Hammer Hammer cu suprafață netedă, sursa de sunet de înaltă calitate AHL cu 700 de tonuri încorporate (inclusiv sunete de pian cu eșantionare stereo) și un ton îmbunătățit pentru instrumente de șir, care oferă o gamă largă de caracteristici și funcții, inclusiv efecte digitale impresionante (Reverb, Chorus). Acesta oferă o polifonie maximă de 48 de note, 152 de melodii încorporate, 200 de ritmuri încorporate cu editorul Rhythm și presetările One Touch, o funcție de armonizare automată (12 tipuri) și un arpeggiator (90 de tipuri) plus multe alte caracteristici, -funcția de lecție Ups, răspunsul tactil, funcția Layer și Split, secvența și funcția de eșantionare, funcția Metronom și Transpunere și multe altele. Pianul este echipat cu un port USB, un conector stereo standard de 1/4 "pentru căști, un conector standard de 1/4" pentru pedală (inclus) și unul pentru microfon, mini-jack stereo pentru o sursă audio externă, un card de memorie SD slot, două difuzoare de 8 W și ecran LCD cu iluminare din spate. Adaptorul AC, pedala SP-3, cartea de scoruri și suportul pentru muzică sunt incluse. Dimensiuni: 1322 x 286 x 129 mm. Greutate: 12 kg. Culoare de argint.

1 x

Casio CS-44P Stand

Casio CS-44P Stand

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

CDP-230 R și CDP-120, CDP-130 Culoare pian digitală compactă: negru

1 x

Superlux HD-669

Superlux HD-669

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Casti in studio inchise in spate. Perfect pentru utilizarea într-un mediu cu zgomot ridicat. Sturdy structura de bandă de susținere oferă durabilitate de lungă durată. Echipat cu 2 cabluri drepte detașabile. 1 metru lungime pentru sursa de sunet personală. 3 metri lungime pentru aplicații de monitorizare profesională.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

4,88

Dețineți produsul Casio CDP 230R Silver SET sau ați avut ocazia să îl încercați?

Juraj Š.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
23-01-2017

Skrutky na zoskrutkovanie stojanu sú veeelmi nekvalitné, lacné. Musel som ich nahradiť svojími. Ale inak všetko super.

Livrare gratuită de la 290,00 lei
Garanția prețului
Schimb produs
Serviciul nostru
suport profesional
© 2004-2019 Muziker | Casio CDP 230R Silver SET