Axglo TriLite Trolley Black/Black SET

Cărucioare de golf manuale | Cod produs: AXTL178-BK-BK | ID: 312883

Ține minte

Acest produs nu se mai fabrică sau nu mai face parte din ofertă noastră.
Cauți o alternativă?

+40 317 800 204 Contactați-ne

Axglo TriLite Trolley Black/Black SET

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

PICTURA PRINCIPALA A SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și matierii consumabile. Dacă alegeți să cumpărați acum, veți economisi bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect produsului.

Parametrii și specificații

Culoarea ramei

Negru

Culoarea roților

Black

Numar roti

3-Wheels

Greutate

6,6 kg

Produse în set

1 x

Axglo TriLite Black/Black Golf Trolley

Axglo TriLite Black/Black Golf Trolley

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Manual coș de golf. Caracteristici: Design unic de sistem de alunecare care elimină complet zgârieturile la cadrele corpului atunci când se deschide și se închide cartușul de împingere. Când este îndoit, căruciorul măsoară 26 "x 17" x 11 ", o dimensiune compactă mică, care ușurează transportul sau depozitarea. Lumină și netedă pentru a împinge terenul de golf. Folosirea materialului industrial de înaltă rezistență dă o structură solidă solidă corpului și părților caroseriei. Modelul de aeronavă din aluminiu, cu o grosime de 1,5 mm și mai mare, asigură căruciorul de golf cu durabilitate mai mare. Vopseaua de protecție acoperită cu pulbere pentru utilizare în exterior. Punga de susținere a sacului suportă cele mai multe pungi de golf de diferite mărimi, cu curea pentru geantă reglabilă pentru a fixa punga de golf. Mânerele sunt reglabile pentru a se potrivi preferințelor fiecărui utilizator. Simplu cuplați și eliberați sistemul de frână de mână. Capacitate mare pentru stocarea de efecte personale, mingi de golf și alte accesorii. Accesorii incluse sunt suport pentru băuturi și umbrele. Roțile fără roți și fără aer. Culoare:

1 x

Axglo TriLite Transport bag

Axglo TriLite Transport bag

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Geantă de transport. Caracteristici: Material: Construcție puternică din nailon. Dimensiuni: Lungime: 64cm x Lățime: 43.5cm x Înălțime: 30.5cm. Păstrează trunchiul mașinii și acasă curat pentru murdărie. Potriviți doar pentru cartușul de golf Trilite.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Axglo TriLite Trolley Black/Black SET sau ați avut ocazia să îl încercați?

© 2004-2020 Muziker | Axglo TriLite Trolley Black/Black SET
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză